Homepage  / Ultimul număr

Din Tenerife in caravana „Din dragoste”

Din Tenerife in caravana "Din dragoste"

de Redactia Tvmania

Pe 27 iunie, „Din dragoste” a intrat in vacanta. Trei saptamani mai tarziu, Mircea Radu pleca intr-o binemeritata si necesara vacanta, unde altundeva decat intr-un loc exotic si relaxant.

Tenerife este o insula spaniola – cea mai mare dintre cele sapte Insule Canare – din Oceanul Atlantic, langa coasta Africii. Aici se afla cel mai inalt punct geografic al Spaniei, Teide (3 718 m). Si aici s-a hotarat Mircea Radu sa-si petreaca o vacanta inainte de a se intoarce la emisiunea care l-a consacrat. Cu doua zile inainte sa plece cu caravana „Din dragoste”, l-am prins la o discutie pe prezentatorul antenist, care ne-a povestit despre relaxarea necesara de care a avut parte si ne-a convins ca asteapta cu nerabdare noul sezon al emisiunii.
Mircea s-a intors din vacanta „precis, in dimineata zilei de 1 august”, dupa ce si-a petrecut doua saptamani in Insula Tenerife. „La mare doua saptamani cred eu ca este perioada cea mai buna, atat. Daca sunt trei saptamani deja e plictisitor, daca este doar o saptamana spui «Doamne, ce-as mai fi vrut sa stau!» Cred ca doua saptamani este o perioada buna”. Si daca va intrebati cu cine s-a relaxat pe plaja cu apa limpede, aflati ca nu a fost singur si nici cu un grup de prieteni. Si pentru ca tine la viata lui privata, ne-a spus doar ca: „Am fost… n-am fost singur”. In aceste doua saptamani, Mircea Radu nu s-a ocupat decat cu odihna: „Am stat la plaja si mi-am inchiriat o masina, am cutrierat asa prin insula, cam asta. In principiu, am stat si m-am odihnit. Adica am stat la plaja si m-am odihnit, m-am bronzat si gata”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te