Homepage  / Cinema

Disney nu renunță la „Pirații din Caraibe”. Se „discută” despre al șaselea film al francizei

Disney nu renunță la „Pirații din Caraibe”. Se „discută” despre al șaselea film al francizei

de Redactia Tvmania

Unul dintre actorii din „Pirații din Caraibe” / „Pirates of the Caribbean” a declarat că „se discută” despre al șaselea film.

Actorul Lee Arenberg, care l-a interpretat pe piratul Pintel în trilogia originală, sugerează că un nou film se vede la orizont: „Din ceea ce știu eu până acum, se discută clar despre un noul film”, a declarat acesta pe pagina de YouTube Kendall Talks TV. Chiar mai mult, se pare că „discuțiile” s-au încis mai ales după ce s-a hotărât ca Johnny Depp să-și reia rolul Jack Sparrow.

După ce au fost aduși alți scenariști pentru a reface povestea, Ted Elliot (care a semnat scriptul trilogiei originale) și Craig Mazin (creatorul serialului HBO „Cernobîl”), se pare că Disney se gândește la o nouă trilogie. Unele zvonuri spun că noile filme s-ar putea construi în jurul personajului Davy Jones, iar studiourile speră să-l convingă pe actorul Bill Nighy să-și reia personajul. Așa încât partitura lui Johnny Depp să fie totuși una secundară. Dar sunt și alții care speră încă într-un personaj principal feminin.

Oricum ar fi, toată lumea este de acord că fără Johnny Depp nu se poate și nu se poate nici fără „Pirații din Caraibe”…

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton