Homepage  / Ultimul număr

Divertis da-n mintea copiilor

Divertis da-n mintea copiilor

de Redactia Tvmania

Pe langa grija cadourilor pentru copii, parintii au pe 1 iunie si un primar de ales. Ocazie cum nu se poate mai buna pentru cei de la "Divertis Mall" sa ofere un exit-poll "special" in atmosfera primitoare a Bufetului Electoral Central

Alegerile pentru primaria Capitalei se desfasoara pe 1 iunie, de „Ziua Copilului”. Coincidenta? Cei de la Divertis sunt convinsi de contrariu. Si pentru ca o emisiune care sa-i reuneasca pe toti candidatii cu staif – Sorin Oprescu, Vasile Blaga, Ludovic Orban plus Traian Basescu si Ion Iliescu – e visul irealizabil al oricarui producator de talk-show, Divertis ne invita in cea mai buna dintre lumile posibile: editia speciala Divertis Mall de 1 iunie. Show-ul de pe Antena 1 ii va reuni pe oamenii politici enumerati mai sus, intr-o improbabila demonstratie de talent muzical (Orban, bineinteles) si basme electorale, gazduita in miros de mititei de BEC (Bufetul Electoral Central) si „capturata” in momentul unui exit-poll. „Este o intamplare ca alegerile au loc de Ziua Copilului, dar e si o potriveala, deoarece campania electorala nu s-a ridicat mai sus de mintea unui copil. De la afise pana la sloganuri, toate au fost copilaresti”, spune Toni Grecu, „managerul” Divertis Mall.

Spritul electoral
Nici un show Divertis nu ar fi complet fara reinterpretarea nemiloasa a unor hit-uri bine intiparite in memoria publicului. De data aceasta vom avea parte de „In My Arms”, de la Kylie Minogue (ca tot ne-a onorat recent cu prezenta), sau mai bine zis „Cu cine votez”, in interpretarea Dalmei Kovacs. Repertoriul e completat de „Partidul bate toba” si un interesant mariaj intre opera si manea – o manea de opera! „Vinovatul” pentru cea din urma este Daniel Buzdugan, „un fel de Guta”, cum il descrie Toni Grecu. Pentru curiosi, numele piesei e „O sole mama”.
Cat despre candidati, acestia „vor sta la un sprit, la o bere, acolo la BEC, iar la un moment dat Iliescu nu va mai rezista si va sari sa-l pocneasca pe Basescu, care il tot atata”, explica Grecu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te