Homepage  / Ultimul număr

Divertis se pregateste de nunta

Divertis se pregateste de nunta

de Redactia Tvmania

Trece vremea. Atat de repede incat nici nu ne-am dat seama ca se fac cinci ani de cand trupa Divertis se da in spectacol la Antena 1. Al noualea sezon cu divertisii debuteaza pe 6 martie. Timp de douasprezece duminici, vom rade de noua putere, dar si de personajele trecute acum in opozitie. Dar marea surpriza vine de la serialul „Felix si Otilea”.
Anul trecut a fost unul plin de evenimente. Lupta electorala dintre iepuras (Basescu) si urs (Nastase) a fost ca o mana cereasca pentru cei care fac satira. Iepurasul a invins asa ca va fi prezent in show-ul grupului Divertis in mod constant. Pentru ca membrii trupei gasesc ca nu exista muza mai buna ca realitatea insasi. „Ne informam intr-o maniera coerenta despre tot ce se intampla in jurul nostru: privim foarte mult jurnalele de stiri, talkshow-urile, citim ziarele. Ceea ce este important pentru public automat devine important si pentru noi”, explica Toni Grecu de unde vine prospetimea unui grup care, iata, aniverseaza 24 de ani de existenta.
Ca sa fie in ton cu vremurile, Divertis isi pune tunurile pe actuala putere. Valentin Darie, interpretul lui Traian Basescu, iese din conul de umbra si va avea un rol principal in urmatorul sezon. „A castigat alegerile, nu? Astfel ca, in prima editie, va fi invitat noul presedinte, in varianta Divertis, care ne va povesti ce a facut el la rusi, unde a fost in vizita recent. De asemenea, ne va destainui ce contineau plasele pe care le-a scos el din controversata casa. Vom vedea o varianta noua a piesei „De la rusi vine ploaia”, pe care-o canta Bodo, ginerele lui. Am numit-o „De la rusi vine tata”. Noua garnitura il sare, pe moment, pe premierul Tariceanu, pentru ca nu au gasit inca un personaj care sa-l interpreteze. Dar sunt in cautari.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te