Homepage  / Televiziune

Documentarul „Donald Trump: Fără precedent”, în premieră la Discovery. Imagini nemaivăzute cu fostul președinte al SUA

Documentarul „Donald Trump: Fără precedent”, în premieră la Discovery. Imagini nemaivăzute cu fostul președinte al SUA

de Redactia Tvmania

Seria de trei episoade cuprinde interviuri exclusive și imagini nemaivăzute cu familia Trump din timpul campaniei electorale din 2020. „Donald Trump: Fără precedent” este documentarul mult așteptat produs de AJH Films și Alex Holder, care dezvăluie imagini nemaivăzute cu Donald J. Trump și familia sa. 

Cele trei episoade urmăresc acțiunea ultimelor șase săptămâni ale campaniei prezidențiale din 2020 și reacțiile care au avut loc la anunțul rezultatelor alegerilor din Statele Unite ale Americii.

Documentarul include interviuri 1 la 1 necenzurate cu Președintele Trump și membrii familiei sale, fiica Ivanka Trump, ginerele Jared Kushner, fiii Donald Trump Jr. și Eric Trump, dar și perspectivele jurnaliștilor care au acoperit evenimentele acelei perioade.

Având un acces fără precedent în cadrul familiei Președintelui Trump, inclusiv cel ce avea să fie ultimul său interviu din perioada petrecută la Casa Albă, „Donald Trump: Fără precedent” prezintă o perspectivă unică asupra istoriei recente, duminică, 18 septembrie 2022. 

Programul complet:

  • 22:00 – Donald Trump: Fără precedent: Furia (episodul 1)
    • Donald J. Trump și familia încep campania pentru realegerea lui, însă toate eforturile se opresc într-un moment dramatic, când Președintele e dus de urgență la spital, cu COVID-19.
  • 23:10 – Donald Trump: Fără precedent: Haos și nebunie (episodul 2)
    • Au rămas mai puțin de trei săptămâni până la ziua alegerilor. Președintele Trump și familia lui se pregătesc pentru sprintul final în această cursă.
  • 00:20 – Donald Trump: Fără precedent: Gaz pe foc (episodul 3)
    • Democrația americană se confruntă cu cea mai mare amenințare la adresa ei, căci Președintele Trump refuză să accepte rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020.

foto & video: discovery+

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te