Homepage  / Vedete / Vedete străine

Doi actori celebri au ajuns pe lista neagră a Moscovei. Cine a primit interdicție definitivă de a intra în Rusia

Doi actori celebri au ajuns pe lista neagră a Moscovei. Cine a primit interdicție definitivă de a intra în Rusia

de Andra Stana,

Două nume mari de la Hollywood apar pe o listă de 25 de persoane care au primit interdicție să intre în Rusia. Cei doi mari actori americani au vizitat Ucraina lunile trecute și s-au întâlnit cu președintele Zelenski.

Sean Penn și Ben Stiller au primit interdicție permanentă de a intra în Rusia

Luni, Kremlinul a ripostat împotriva actorilor Ben Stiller și Sean Penn. Mai precis, le-a interzis actorilor care critică vocal războiul Rusiei din Ucraina să intre în țară.

Ministerul rus de Externe a calificat interdicția drept o reacție la „acțiunile ostile ale guvernului SUA, care continuă să urmeze un curs rusofob”. Totodată, s-a făcut referire și la sancțiunile americane împotriva cetățenilor ruși.

Penn, care a călătorit în Ucraina pentru a filma un documentar în momentul în care a început războiul, a declarat în aprilie că a luat în considerare posibilitatea de a lua armele împotriva Moscovei.

Reacția inedită a lui Ben Stiller, după întâlnirea sa cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Stiller, la rândul său, a vizitat Ucraina. Actorul s-a întâlnit cu președintele Volodymyr Zelensky în calitatea sa de ambasador al bunăvoinței pentru Națiunile Unite. În timpul vizitei, starul din „Zoolander” a făcut apel la alte națiuni să primească și să ajute ucrainenii care fug de violențe, scrie nypost.com.

Actorul american Ben Stiller a avut parte de o întâlnire memorabilă cu președintele Zelenski. Cei doi au discutat la Kiev despre situația Ucrainei și a refugiaților, dar și despre interesul comun pentru comedie.

Ceea ce aţi făcut, felul în care vă mobilizaţi ţara, lumea, este cu adevărat o sursă de inspiraţie”, a adăugat actorul în vârstă de 56 de ani, referindu-se la numeroasele discursuri ale lui Volodomir Zelenski menite să atragă ajutor pentru ţara sa.

Înainte de întâlnirea cu președintele Ucrainei, Ben Stiller a vizitat Irpin, la periferia Kievului, unde au avut loc lupte crâncene la începutul invaziei. Este şi cel mai apropiat punct de capitală unde a ajuns armata rusă.

Am impresia că este dificil de înţeles ceea ce se întâmplă fără să vii aici”, i-a spus el preşedintelui. „Eram la Irpin în această dimineaţă (…) şi nivelul real de distrugere pe care îl vezi la televizor, pe reţelele de socializare, este altul aici. Să-l vezi cu adevărat, să-l simţi şi să poţi vorbi cu oamenii”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te