Homepage  / Vedete străine

George Clooney şi Julia Roberts, 80 de duble pentru o singură scenă cu un sărut. Cum a reacționat Amal Clooney

George Clooney şi Julia Roberts, 80 de duble pentru o singură scenă cu un sărut. Cum a reacționat Amal Clooney
8

de Cătălina Matei,

Aflat în plină promovare al celui mai recent film al său, „Ticket to Paradise”, o comedie în care joacă alături de buna sa prietenă Julia Roberts, George Clooney a dezvăluit pentru presa americană câteva detalii picante de la filmări. De exemplu, singura scenă care implică un sărut între cei doi a durat foarte mult, mai precis a fost nevoie de aproape 80 de duble pentru a fi dusă la bun sfârșit.

George Clooney şi Julia Roberts, dezvăluiri de la filmări

Prieteni foarte buni, George Clooney (61 de ani) și Julia Roberts (54 de ani) s-au distrat de minune la filmările pentru „Ticket To Paradise”, care va fi lansat în curând în cinematografele din întreaga lume.  Filmările s-au încheiat încă de anul trecut, iar iar programul lor a fost de multe ori schimbat din cauza pandemiei de Covid-19.

Pelicula prezintă povestea a doi foşti soţi care se găsesc implicaţi într-o misiune comună: încearcă să îşi oprească fiica îndrăgostită, Lily, să comită aceleaşi greşeli pe care ei le-au făcut în trecut. Cei doi, interpretați de Clooney și Roberts, decid să colaboreze pentru a sabota nunta, pentru a o împiedica pe Lily să facă aceeași greșeală pe care ei au făcut-o cu 25 de ani înainte.

„Money Monster” Photocall – The 69th Annual Cannes Film FestivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Într-un interviu publicat zilele trecute de cei de la The New York Times, George Clooney și Julia Roberts au povestit unul dintre episoadele amuzante de la filmări. Singura scenă în care cei doi se sărută a avut nevoie de aproape 80 duble pentru a fi realizată. De ce?

Am tras 79 de duble pentru că râdeam încotinuu și abia apoi am reușit să tragem una bună în care să ne sărutăm”, a povestit Julia, în timp ce partenerul ei din film a adăugat amuzat: „Ei bine, a trebuit să o facem cum trebuie”.

Totodată, Clooney a dezvăluit și cum a reacționat soția sa, avocata Amal Clooney, în momentul în care a aflat ce s-a întâmplat la filmări. „Ce naiba?!” ar fi exclamat doamna Clooney.

De ce n-a mai jucat Julia Roberts într-o comedie romantică de 20 de ani

Julia Roberts a dezvăluit de ce nu a mai jucat într-o comedie romantică în ultimele două decenii. Actrița premiată cu un Oscar a recunoscut a fost o decizie conștientă din partea ei, pur și simplu pentru că nu a găsit nimic „suficient de bun”.

În timpul unui alt interviu pentru New York Times Magazine, actrița a declarat că „oamenii interpretează uneori greșit cantitatea de timp care a trecut” ca și cum ea „nu ar vrea” să facă o comedie romantică.

Dacă aș fi citit ceva care mi s-ar fi părut la nivelul de scriere din ‘Notting Hill’ sau la nivelul de distracție nebună din ‘My Best Friend’s Wedding’, aș fi făcut-o. Nu au existat aceste elemente până la acest film pe care tocmai l-am făcut (Ticket to Paradise), scris și regizat de Ol Parker”, a explicat actrița, potrivit Page Six.

Pelicula „Ticket to Paradise” este regizată de Ol Parker („Mamma Mia: Here We Go Again”, „Best Exotic Marigold Hotel”) după un scenariu pe care l-a scris cu Daniel Pipski.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te