Homepage  / Articole

Dracula a ajuns fiul lui State

Dracula a ajuns fiul lui State

de Redactia Tvmania

Dacă l-aţi ratat în filmul «State şi Flacăra - Vacanţă la Nisa», atunci puteţi să îl vedeţi în acţiune seara, la Pro TV, în serialul «Moştenirea». Costin Sforaru îl joacă cu aplomb pe fiul lui State.

.

Nu foarte demult, Costin Sforaru l-a interpretat pe Dracula în videoclipul „Besame sin miedo” al trupei RBD şi a rămas în „istorie” ca românul care a încercat să o sărute pe Anahi. „Nu pot să spun că am sărutat-o. După cum se vede şi în videoclip, eu doar încercam să o muşc de gât, pentru că interpretam rolul Prinţului Dracula.

În rest… m-am înţeles bine cu toţi membrii trupei RBD fiindcă erau foarte prietenoşi. Nu eram la primul videoclip, am mai apărut în câteva ale trupelor TNT, Marcel Pavel, Corina sau Impact”, ne-a mărturisit Costin. El a ajuns manechin la doi ani după ce o prietenă l-a ajutat cu nişte contacte de la agenţii de modeling.

Multe domnişoare l-au admirat pentru că a filmat cu actorii din „Rebelde”, însă numai una i-a cucerit inima, iar aceasta este iubita lui. Sunt împreună de ceva vreme, de când au lucrat împreună la un proiect. Nu este geloasă şi îl înţelege atunci când filmează scene de dragoste cu colega lui din „Moştenirea”, Ramona Hanganu. „Nu cred că este uşor să îţi vezi persoana iubită în scene de tandreţe cu altcineva, dar ea a înţeles că asta este meseria mea”.

.

Recrutat de pe site

El şi Ramona colaborează foarte bine: „lucrăm foarte bine împreună, mai ales că beneficiem de ajutor şi din partea regizorilor serialului, unde îl joc pe Gabriel – State junior”. Cum a ajuns Costin să joace în acest serial: „M-am înscris pe site, apoi am fost chemat şi am participat la trei castinguri lungi şi grele, iar în cele din urmă am reuşit să obţin rolul din «Moştenirea».

Iar el speră să nu fie singurul său rol, căci ar vrea să continue cu actoria, mai ales că şi-a dorit să facă acest lucru. „Îmi doream să devin actor de foarte mult timp. Eram fascinat atunci când mă aflam pe un platou de filmare făcând figuraţie pentru reclame şi atunci am realizat cât de puternic se contura dorinţa de a deveni actor”.

.

Iubeşte pericolul

Când nu filmează, Costin mărturiseşte că „sunt un tip normal, cu bune şi cu rele. Atunci când nu lucrez, încerc să petrec cât mai mult timp alături de iubită, familie şi prietenii mei cei mai buni”. Cu toate acestea, despre Costin se poate spune că este un rebel în adevăratul sens al cuvântului, pentru că este pasionat de motociclete şi îi place să exploreze peşteri neumblate, locuri cu adevărat sălbatice.

„Îmi doresc foarte mult să călătoresc şi aş combina asta cu o altă pasiune de-a mea: motociclismul. Deci, aş călători cu motocicleta împreună cu iubita mea peste tot prin ţară. Am, de asemenea, o mare curiozitate faţă de peşterile neamenajate pe care o manifest explorându-le atunci când am ocazia”, ne-a mai spus Costin. Rugat să se descrie în câteva cuvinte, tânărul ne-a dezvăluit că este un tip normal, ca toţi tinerii de vârsta lui. „Ascult muzică variată, dar în ultima perioadă m-am axat pe muzică electronică sau de ambient. Sunt un mare cinefil şi încerc să urmăresc aproape tot în materie de film. Distracţia vine în mare parte alături de prieteni, practicând tot felul de jocuri şi sporturi în aer liber”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te