Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Drama actorului Marius Chivu, interpretul lui Nicu Rață în „Las Fierbinți”: „Am slăbit foarte mult de la plâns”

Drama actorului Marius Chivu, interpretul lui Nicu Rață în „Las Fierbinți”: „Am slăbit foarte mult de la plâns”
6

de Redactia Tvmania

Marius Chivu (46 de ani), simpaticul actor care îl interpretează pe taximetristul Nicu Rață în serialul „Las Fierbinţi”, de la Pro TV, a trecut în ultima perioadă prin cele mai grele cumpene ale vieții. 

Chiar dacă se chinuie să vadă și partea bună a acestei perioade dificile, Marius Chivu a mărturisit, în cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete, că a fost greu încercat de soartă. Unul dintre cele mai grele episoade din viața personală a fost momentul în care a divorțat de soția sa, Dana Chivu, alături de care are o fetiță. Actorul din „Las Fierbinți” a spus că în urma separării de fiica sa a căzut într-o depresie profundă:

„Am avut o perioadă în care am slăbit vreo foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… Alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimc. Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 lei pe şedinţă. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj”, a povestit actorul, la podcastul lui Mihai Bobonete.

Marius Chivu: „Nu am mers la înmormântare la tata pentru că aveam Covid”

Necazurile din viața lui  Marius Chivu nu s-au încheiat însă acolo. Acesta a mărturisit emoționat că nu și-a putut conduce tatăl pe ultimul drum, din cauză că la vremea respectivă era infectat cu coronavirus.

„Păi ce credinţă, măi Bobo, după trei decese, dintre care unul tata?! Nici măcar nu am putut merge la înmormântare, pentru că aveam Covid. Asta-i viaţa, karma… Nu avem ce să-i facem! Nu avem happy end. Eu am crezut dintotdeauna în Dumnezeu, dar acum am început discuţiile cu El”, a mai spus actorul.

Actorul  Marius Chivu a debutat în 2001 cu rolul din “The Elite”, apoi a jucat în peste 20 de filme şi seriale. În 2006 apare în serialul “La Urgenţă”, unde îl joacă pe Costel, un personaj misterios. Mai joacă în “Nunta mută” (2008), “Periferic” (2010) sau “America, venim” (2014). Rolul lui Nicu Raţă din serialul “Las Fierbinți” de la Pro Tv, l-a făcut însă celebru.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te