Homepage  / Vedete străine

E însărcinată sau nu e însărcinată Eva Longoria?

E însărcinată sau nu e însărcinată Eva Longoria?

de Redactia Tvmania

Continuă să umble pe net diverse zvonuri legate de o posibilă sarcină a actriței Eva Longoria (42 de ani), căsătorită în 2016 cu José Bastón.

La începutul lunii septembrie, fosta „nevastă disperată” și actuala nevastă fericită, Eva Longoria, a fost în vacanță în Grecia alături de soțul ei, José Bastón. Și aici a atras atenția paparazzilor, nu atât ea cât burtica ei care părea „promițătoare”.

Nu e prim oară când apar asemenea zvonuri. În aprilie, după ce a sărbătorit ziua soțului în Hawaii, Eva Longoria a dezmințit totul pe Snapchat: „Nu sunt gravidă, doar am mâncat o tonă de brânză, o tonă de vin și o tonă de clătite. Toată lumea vorbește că sunt gravidă și eu nu sunt. Doar am intoleranță la lactoză. Trebuia să scriu asta pentru că toată familia mă sună și mă întreabă dacă sunt însărcinată”.

Dezmințirea nu a ținut însă decât până azi, când radaronline.com lansează un nou zvon: o sursă a declarat pentru site-ul american că de fapt actrița face pe ascuns un tratament de fertilizare in vitro pentru a concepe primul copil.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te