Homepage  / Vedete româneşti

Ecaterina Ladin a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Ce diagnostic a primit, chiar de Paște, bebelușul de doar câteva luni

Ecaterina Ladin a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Ce diagnostic a primit, chiar de Paște, bebelușul de doar câteva luni
9

de Cristina Țapu,

Ecaterina Ladin, cunoscută pentru rolul Dalidei din Las Fierbinți, a fost nevoită să meargă la spital cu fiul ei înainte de Paște. Deși își dorea să petreacă sărbătorile la mare alături de soțul ei și de copii, planurile le-au fost date peste cap. Iată detaliile!

Ecaterina Ladin a petrecut sărbătorile în spital cu mezinul familiei

Mezinul familiei a început să se simtă brusc rău, așa că actrița l-a dus la un spital din Constanța, unde a fost internat. Băiețelul, care urmează să fie botezat luna aceasta cu numele Roman Cassian, a primit diagnosticul de bronșiolită și pneumonie. Mama și fiul au fost nevoiți să rămână în spital pentru câteva zile și au fost externați abia în a treia zi de Paște.

Numele special pe care Ecaterina Ladin l-a ales pentru al treilea copilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Ecaterina și bebelușul au ajuns în Constanța, la spital chiar înainte de Paște. În urma unui control amănunțit, medicii au decis să o interneze în spital alături de băiețel, care a fost diagnosticat cu bronșiolită – pneumonie și a rămas sub tratament în spital. Prin urmare, Ecaterina și bebelușul au petrecut Paștele în spital, iar soțul și ceilalți doi băieți ai lor au petrecut separat sărbătorile. Pentru sănătatea micuțului a fost cea mai bună alegere, nu aveau altă variantă. După 5 zile în care au stat în spitalul din Constanța, marți s-au externat, copilul este bine și au plecat acasă, spre București„, au dezvăluit surse din anturajul actriței, conform Cancan.

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, și împreună au doi trei, Marcu și Petru și Roman Cassian. Puțini sunt cei care cunosc cum s-au întâlnit cei doi și cum au evoluat într-un cuplu. Inițial, Ecaterina Ladin a lucrat pentru cel care astăzi îi este partener de viață.

Actrița și-a încheiat colaborarea profesională cu firma soțului ei exact în momentul în care a primit rolul Dalidei în „Las Fierbinți” și a început relația romantică chiar în ziua în care PRO TV a difuzat primul episod al serialului de comedie.

Ce nume va purta cel de-al treilea copil al actriței

Ecaterina Ladin a adus pe lume un copil perfect sănătos pe 11 decembrie 2023. Actrița, cunoscută pentru personajul pe care-l interpretează în „Las Fierbinți”, Dalida, a ales numele fiului său.

„Al treilea copil are numele de Roman Cassian. Pe nașul meu îl cheamă Roman. Nu știam, am tot căutat nume, primul (n.r. – copil) e Marcu, al doilea, Petru. Am vrut scurt să fie, să aibă și r’, cum au ceilalți. Și am zis – de ce căutăm atât? Ia uite ce aproape e numele! Roman, ca pe nașul nostru. Cassian trebuia să fie primul. Am zis că de aceea a și venit copilul, pentru că numele acesta trebuia purtat”, a povestit actrița în platoul emisiunii prezentate de către Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram Ecaterina Ladin

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton