Homepage  / Știri

Eduardo Verástegui nu a mai făcut sex de zece ani

Eduardo Verástegui nu a mai făcut sex de zece ani

de Redactia Tvmania

Actorul de origine mexicană (care a apărut şi în videoclipul lui Jennifer Lopez “Ain't It Funny”) nu a mai făcut sex de zece ani şi se mândreşte cu acest lucru mai ales că, zice el, s-a concentrat mai bine asupra carierei.

“Sunt deja zece ani de când am făcut promisiunea de a trăi o viaţă castă şi este perioada când am evoluat cel mai mult şi am făcut lucruri prin care i-am ajutat şi pe alţii. Au fost cei mai frumoşi ani din viaţa mea, în pace, fericire şi armonie, iar în familia mea s-au întâmplat numai evenimenete pozitive”, a zis Eduardo, citat de peopleenespanol.com.

Eduardo (38 de ani), care va avea în iunie premiera filmului “Cristiada”, în care joacă alături de Eva Longoria şi Andy García, a povestit cum şi-a controlat dorinţele sexuale:

“Dorinţa poate fi controlată cu ajutorul raţiunii, nu suntem animale, ele se ghidează după instincte. Nu este o nevoie de care depinde viaţa ta, cum ar fi să respiri sau să mănânci. Aţi auzit vreodată ca cineva să fi murit de abstinenţă sexuală?”, a zis el.

Eduardo Verástegui (despre care s-a scris de multe ori că ar fi homosexual) a mai declarat, de curând, că nu este de acord cu decizia lui Barack Obama de a susţine căsătoriile între persoane de același sex.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te