Homepage  / Ultimul număr

Eleganta, numele tau e Clooney!

Eleganta, numele tau e Clooney!

de Redactia Tvmania

A pierdut cu gratie Oscarul in fata lui Daniel Day-Lewis si a reusit sa faca glume pe seama faptului. In asta consta, spun cei care privesc cu atentie Hollywoodul, secretul succesului lui Clooney: se autoironizeaza in orice situatie.

Exista staruri la Hollywood ale caror nume pe un afis inseamna, instantaneu, succes de casa: Will Smith, Julia Roberts, Tom Hanks. George Clooney nu face parte dintre ei: cu exceptia seriei cu Ocean si prietenii lui, care a adus o avere studiourilor Warner Bros., nici un film cu Clooney nu a dat lovitura la box-office. Iar in seria in care George il joaca pe Danny Ocean apar atat de multe staruri, incat e nedrept sa spui ca succesul i se datoreaza lui Clooney.
Exista staruri la Hollywood mai mari decat el: Brad Pitt, Angelina Jolie, Tom Cruise sau Jennifer Lopez. Celebritati pentru care paparazzii fac moarte de om. Dupa cum povestea chiar Clooney la inceputul anului, nu el era tinta fotografilor care ii survolau casa din elicoptere. Ci vecina lui, Britney Spears. El putea sa se plimbe linistit prin curte, in halat si cu o bata de baseball in mana, intrebandu-se ce-i cu scena halucinanta desprinsa parca din „Greu de ucis”.
Dar nu exista, spun jurnalistii de peste Ocean la unison, un actor care sa fie intruchiparea adevaratului star hollywoodian in afara de George Clooney. Un Gregory Peck al timpului nostru, zice presedintele Academiei Americane de Film. Relaxat. Necovarsit de celebritate. Netemator. Cu un incredibil simt al umorului si al ridicolului. Abordabil.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te