Homepage  / Ultimul număr

Eminem, gura sparta

Eminem, gura sparta

de Redactia Tvmania

Marshall Bruce Mathers III, cunoscut drept Slim Shady, cunoscut drept Eminem a avut tot atatea iubite celebre cate nume. Conform artistului, prin patul lui a trecut nu doar Mariah Carey, ci si Britney Spears si Tara Reid.

A vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lume, a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind artistul rap cu cele mai rapide vanzari („The Marshall Mathers LP” s-a vandut, in Statele Unite, in prima saptamana de la lansarea din 2000, in peste 1,7 milioane de exemplare), a trecut prin numeroase procese cu mama si cu sotia lui, Kim. Si nu a dus lipsa de iubite celebre. Cel putin asta reiese din ultimile declaratii ale lui Eminem.
Recent, Slim Shady a sarbatorit doi ani de la lansarea postului de radio Shade 45 (care ii apartine), vorbind intr-un interviu despre fostele sale iubiri. Pe langa reconfirmarea relatiei cu Mariah Carey si Brittany Murphy, raperul s-a laudat ca s-a culcat si cu Britney Spears, si cu Tara Reid. Eminem a declarat ca a avut o relatie cu Tara inainte de problemele pe care le-a avut aceasta si s-a legat de sotul lui Spears, Kevin Federline, a carui „cariera” rap a luat-o in ras: „A incercat de toate si a esuat. Daca eram in locul lui, as fi continuat sa o las gravida si sa merg prin cluburi”, a spus acesta. Cat despre Mariah Carey, Em a declarat: „am avut o relatie vreo sase, sapte luni. Dar nu a functionat. Eu nu eram interesat de aceleasi lucruri ca ea; personalitatile noastre au intrat in conflict. Ea este o diva si eu sunt mai obisnuit, cred”. Cantaretul a continuat insa prin a o jigni pe cantareta, spunand: „nu pot sa-i neg talentul, dar faptul ca a spus ca nu am fost impreuna este in neregula”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te