Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Ilinca Vandici: „Am descoperit că îmi place foarte mult să pictez!”

EXCLUSIV. Ilinca Vandici: „Am descoperit că îmi place foarte mult să pictez!”

de Redactia Tvmania

Pentru că au trecut deja două luni de când au fost sistate filmările emisiunii pe care o prezenta la Kanal D, „Bravo, ai stil!', Ilinca Vandici a dezvăluit în exclusivitate pentru TVMania că în timpul perioadei de izolare alături de familia sa a descoperit că îi place foarte mult să picteze.

Chiar dacă nu a mai fost pe platourile de filmare, Ilinca a avut destule activități cu care a reușit să își ocupe timpul:

„Îmi petrec timpul cât se poate de productiv, cu mult optimism, speranță, zâmbete și cu dorința de a reveni cât mai repede la viața normală. Petrec foarte mult timp cu Zian, ne jucăm, ne plimbăm, avem tot felul de activități, atât în casă cât și în curte. În rest, orice fac are legatură cu activitatea mea din mediul online, fie filmez pentru un vlog sau story-uri, fie fac poze”, a declarat Ilinca Vandici pentru TVMania.

Mai mult, aceasta spune că a fost nevoită să se descurce fără oamenii profesioniști care o ajutau în ceea ce privește activitățile sale profesionale:

„Am învățat că nu este atât de rău să stai acasă. Poți găsi foarte multe activități pe care să le desfășori. Am fost nevoită să învăț să mă descurc fără fotograf profesionist, make-up artist, hairstylist pentru a face poze sau filmări care să ajungă la urmăritorii mei de pe rețelele sociale… Am descoperit, datorită lui Zian, ca îmi place foarte mult să pictez!”, a încheiat prezentatoarea. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te