Homepage  / Ultimul număr

Experienta pura

Experienta pura

de Redactia Tvmania

George Michael, care va sustine un concert la Bucuresti pe 31 mai, pe stadionul Lia Manoliu, raspunde unor intrebari.

Pentru inceput as vrea sa stiu de ce ai luat hotararea de a pleca in turneu. Pentru ca la inceput a fost doar un zvon…
Nu stiu ce anume m-a ajutat sa decid ca trebuie sa ies din casa, dar cred ca oamenii au interpretat gresit lucrul asta, ca pe o schimbare de atitudine, cand de fapt planurile pentru viitor nu s-au schimbat, doar ca pana acum ele nu au inclus spectacole live. Cred ca pur si simplu m-am simtit pregatit pentru asta.
Imi imaginez ca a existat totusi ceva care a provocat ganduri de genul -„Nu mai vreau sa stau in casa si imi doresc sa cant in fata unui numar considerabil de oameni”- ai vrut sa iti demonstrezi tie ceva sau altor oameni.
Cu siguranta am vrut sa-mi demonstrez in primul rand mie un anumit lucru. Am observat ca in ultimii 5-6 ani m-am izolat din ce in ce mai mult din cauza schimbarilor din media, asa ca am simtit nevoia de a face ceva ce nu presupune interventia ei, adica sa cant live. Oamenii platesc pentru a te vedea, tu te straduiesti sa dai tot ce ai mai bun pe scena pentru ei si felul in care acest lucru este preluat de media depinde exclusiv de reactia spectatorilor. Din fericire, au raspuns pozitiv, iar in lumea moderna este cea mai pura experienta pe care un artist o poate trai.
Ai facut schimbari in programul tau de fitness?
Am petrecut ultimii doi ani pregatindu-ma si in acest moment fac exercitii in fiecare zi. In ultimele noua luni m-am antrenat trei zile pe saptamana.

Fragment din interviul realizat de Jo Whiley pentru VH1, furnizat de SONY BMG/ Nova Music. Traducere Andreea Drogeanu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te