Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fanii nu-l vor pe Robert Pattinson în rolul lui Batman. Care sunt motivele

Fanii nu-l vor pe Robert Pattinson în rolul lui Batman. Care sunt motivele

de Redactia Tvmania

Actorul Robert Pattinson, devenit celebru după trilogia „Amurg”, care s-a maturizat între timp cu rolurile din „Bel Ami”, „Cosmopolis”, „Good Time”, „Orașul pierdut Z” sau „The Lighthouse”, va fi noul Batman / Bruce Wayne în filmul „The Batman”, regizat de Matt Reeves. 

Acesta urmează să fie lansat de studiourile Warner Bros. pe 25 iunie 2021 și se află deja în faza de pre-producție. Numai că apariția știrii i-a revoltat pe numeroși fani ai supereroului în asemenea măsură, încât producătorul filmului, Michael E. Uslan, li s-a adresat direct fanilor strânși la o convenție comic-con din Köln, spunându-le:

„Așteptați până vedeți filmul! De fapt, vedeta acestor filme este Batman. Pe el vor toți să îl vadă, împreună cu antagoniștii lui. Și cum ar putea face selecția un cineast? Autorul filmului contează cel mai mult, viziunea și alegerile lui. Ca fan Batman, sunt convins că nu exista o alegere mai bună pentru regie decât Matt Reeves, iar el a făcut foarte bine că l-a selectat pe Robert Pattinson. Cine îl judecă nici măcar n-a fost atent la cariera lui de după «Amurg»”. 

Michael Giacchino, compozitorul laureat cu Oscar care semnează muzica filmului, a apărat și el viziunea lui Reeves, spunând: „Matt muncește foarte mult, am văzut câte ceva din ce a realizat până acum și arată de-a dreptul uimitor”. 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te