Homepage  / Ultimul număr

Favoritele lui Mutu

Favoritele lui Mutu

de Redactia Tvmania

Incepe un nou Campionat Mondial de fotbal, o editie de la care Romania absenteaza. Ce va face Adrian Mutu, cel mai reprezentativ fotbalist roman al momentului, pe perioada competitiei din Germania? Pentru a afla raspunsul, "TV mania" l-a abordat pe "Briliant" in America, la Chicago, unde starul de la Juventus avea sa se certe cu selectionerul Piturca. Dar aceasta, desigur, e o alta poveste.

DANIEL CONTESCU, Chicago

Ca pe multi altii, si pe starul roman Adrian Mutu il vor desparti de Germania un ecran plat si cateva mii de mile. El va urmari jocurile Cupei Mondiale in Statele Unite ale Americii, la Miami, langa sotia lui, Consuelo Matos Gomez (aceasta astepta sa dea nastere primului copil al cuplului, acesta fiind motivul pentru care Mutu a ramas in America dupa incheierea meciurilor nationalei de fotbal a Romaniei). In Florida, „Briliantul” va zabovi pe tot parcursul lunii iunie.
In turneul din SUA al nationalei, incheiat la sfarsitul lunii trecute, Adrian Mutu a purtat tricolorul pe urmele Generatiei de Aur, preluand de la prietenul sau Cristi Chivu banderola de capitan. Intre doua jocuri amicale si inainte de o cearta zdravana cu selectionerul Victor Piturca, Adi Mutu a raspuns degajat, intr-o discutie purtata la etajul unu al hotelului „Wyndham” din Chicago, catorva intrebari adresate de „TV Mania”.
In preajma Mondialului, singura intrebare de milioane este „Cine va lua trofeul?”.
„Nu sunt Nostradamus, ca sa stiu cine va castiga titlul mondial. Favorita mea este Brazilia (n.r. – de cinci ori campioana mondiala)”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te