Homepage  / Ultimul număr

FC Diletantii

FC Diletantii

de Redactia Tvmania

Intr-o tara in care lumea toata lumea se pricepe la fotbal (fie, si la politica!), e riscant sa fii barbat si sa recunosti senin ca esti „pe langa” fenomen. Chemati de Prima TV, 16 tineri si-au asumat riscul de a se compromite si se antreneaza intr-un reality-show inedit: „Straini de fotbal”.
Romania e singura tara cu doua echipe in „sferturile” Cupei UEFA, iar hazardul le-a pus sa se infrunte. Toata tara le asteapta infruntarile, pe fondul unor dezbateri nationale, apeluri la calm in randul suporterilor, semnale potrivit careia raportul de tara ar depinde de felul in care inimosul Banel Nicolita o va rupe la fuga spre poarta vrednicului portar Coman.
In acest timp, Prima TV vrea sa demonstreze ca sunt si romani paraleli cu Sportul-Rege. Dar daca aduni 16 pusti si ii pui sa se pregateasca de doua ori pe saptamana sub comanda unui „antrenor” care a mancat fotbal pe paine, s-ar putea ca dupa trei luni sa ai surpriza de a constata ca diletantii de la inceput bunghesc acum ofsaidul, stiu ce inseamna misterioasa expresie „mijlocas la inchidere”, si, mai presus de toate, formeaza o adevarata echipa.

VINERI 21.00 PRIMA TV – Straini de fotbal

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te