Homepage  / Articole

Femeile nu mai vor să arate ca Angelina Jolie

Femeile nu mai vor să arate ca Angelina Jolie

de Redactia Tvmania

Să fi apus epoca Angelinei Jolie? Altfel nu ne explicăm de ce femeile din America care apelează la chirurgii plasticieni vor să semene cu alte vedete precum January Jones, Anne Hathaway, Scarlett Johansson sau Halle Berry.

Până nu de mult, majoritatea clientelor care le trăgeau pragul chirurgilor de top Richard Fleming şi Toby Mayer, voiau să aibă părul sau trăsăturile Angeline Jolie, dar lucrurile s-au mai schimbat între timp, iar Angie nu mai arată ca altădată. E din ce în ce mai slabă, are mâinile foarte venoase, iar la faţă parcă s-a mai ascuţit. La auzul acestor ştiri, actriţa în vârstă de 35 de ani a fost devastată sau cel puţin aşa au afirmat surse apropiate pentru publicaţia “National Enquirer”.

Se poartă nasul lui Natalie Portman

Doctorii Richard Fleming şi Toby Mayer au ajuns la această concluzie după ce au fost intervievate 1200 de paciente ale lor. “Angelina nu se mai găseşte pe lista de anul acesta”, a declarat Fleming, co-director la Institutul de Chirurgie Estetică şi Reparatorie din Beverly Hills.

“Pacientele de azi vor să aibă ochii lui Anne Hathaway, nasul lui Natalie Portman, obrajii lui January Jones, buzele lui Scarlett Johansson şi bărbia lui halle berry. Nimeni nu mai vrea trăsături ca ale Angelinei”, a mai zis el.

Un apropiat al iubitei lui Brad Pitt a declarat că sondajul a scos-o din sărite pe Angelina. “În acest moment este foarte instabilă din punct de vedere emoţional, iar statistica a dat-o peste cap de tot. Nu s-a obişnuit cu efectele îmbătrânirii. Şi i se pare nedrept că lumea o crede urâtă”. Aceeaşi sursă povesteşte că protagonista din filmul “Turistul” a explodat de nervi în faţa lui Brad, dar actorul, fiind obişnuit cu ieşirile ei, a ştiut imediat cum să o calmeze.

Angelina însăşi nu e străină de operaţiile estetice, iar doctorul Mayer crede că vedeta şi-a  făcut, în 2009, câteva injecţii cu Botox pentru a scăpa de ridurile de pe frunte.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te