Homepage  / Ultimul număr

Fiicele lui McLeod

Fiicele lui McLeod

de Redactia Tvmania

Serialul "Fiicele lui McLeod" beneficiaza de o poveste care te prinde, dar a cunoscut in ultimii ani o scadere la capitolul audienta din cauza schimbarilor radicale din distributie.

Cowgirls in Australia
Serialul australian „Fiicele lui McLeod” se poate mandri cu opt premii de televiziune si cu o difuzare in peste 100 de tari din lume. Ajunsa la al saptelea sezon, drama are la origini inspiratia scriitoarei, producatoarei si scenaristei Posie Graeme-Evans. La inceputul anilor ’90, aceasta venea cu ideea unei povesti despre vietile femeilor din Australia: doua surori (Claire si Tess) mostenesc ferma Drovers Run de la tatal lor si o administreaza cu succes. In 1996, filmul realizat pornind de la ideea ei a fost difuzat de Ziua Mamei (a doua duminica din mai) si a prins foarte bine la public, astfel incat producatorii au dezvoltat proiectul in ceva mai amplu. Dupa ce, in 2000, la Olimpiada de vara de la Sydney s-a insistat pe ideea mostenirii culturale a teritoriilor australiene, in 2001 serialul era deja conturat. Primul episod a avut un succes enorm, adunand in fata micilor ecrane 1,89 de milioane de telespectatori.

Fani in scadere
De-a lungul celor sase sezone, serialul a crescut la capitolul popularitate, dar a avut parte si de schimbari majore de distributie. Lisa Chappell, interpreta lui Claire McLeod, a parasit serialul in 2003, pentru a se concentra pe cariera sa muzicala, astfel incat personajul a fost ucis. O alta actrita care a plecat, in 2007, pentru a-si construi o cariera in Statele Unite (incercare esuata, deocamdata) a fost Rachel Carpani (Jodi Fountain McLeod). Nici anul viitor nu este unul lipsit de schimbari, actorii Dustin Clare (Riley Ward), Michala Banas (Kate Manfredi) si Aaron Jeffrey (Alex Ryan) anuntandu-si plecarea.

Luni – Joi 20.00, HALLMARK, „FIICELE LUI MCLEOD”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te