Homepage  / Știri / Televiziune

Filme de dragoste, în iulie la DIVA. În rolurile principale, Natalie Portman, Scarlett Johansson și Keira Knightley

Filme de dragoste, în iulie la DIVA. În rolurile principale, Natalie Portman, Scarlett Johansson și Keira Knightley

de Andra Stana,

Pe 1 și 8 iulie, DIVA prezintă povești de dragoste celebre transformate în filme remarcabile ce acaparează seara de vineri cu romantism din alte vremuri.

Filmele de vineri seara, în iulie, la DIVA

În două seri de vineri din iulie, DIVA le face program special fanilor filmelor de dragoste. Astfel, pe 1 și 8 iulie, de la ora 21.00, postul va difuza două lungmetraje care spun povești clasice de dragoste.

„Anna Karenina”

Pe 1 iulie este difuzat Anna Karenina (Anna Karenina, 2012) cu Keira Knightley, Jude Law și Aaron Taylor-Johnson. Celebra poveste plasată în 1874, în Rusia imperială, unde aristocrata Anna Karenina (Keira Knightley) călătorește de la Sankt Petersburg la Moscova pentru a salva căsătoria fratelui ei Prințul Oblonsky (Matthew Macfadyen), care a trăit o poveste de dragoste cu servitoarea sa.

Anna Karenina este căsătorită cu contele Alexei Karenin (Jude Law), dar îl întâlnește pe ofițerul de cavalerie, Contele Vronsky (Aaron Taylor-Johnson) în gară și sunt atrași unul de celălalt.

Cei doi dansează la bal, atrăgând atenția societății conservatoare și trăiesc o poveste de dragoste care o va conduce pe Anna Karenina la o soartă tragică. Adaptarea romanului clasic al lui Lev Tolstoi a adunat 33 de premii și 53 de nominalizări din partea instituțiilor din întreaga lume, dar cele mai aclamate au fost costumele, care au câștigat un premiu Oscar și un BAFTA în 2013.

„Cealaltă moștenitoare Boleyn”

Pe 8 iulie două surori se luptă pentru iubirea unui rege în filmul Cealaltă moștenitoare Boleyn (The Other Boleyn Girl, 2008) cu Natalie Portman, Scarlett Johansson și Eric Bana. Scenariul lui Peter Morgan, bazat pe romanul lui Philippa Gregory și înfățișează curtea regelui Henry al VIII-lea . Henry (Eric Bana) este portretizat drept un rege chipeș, seducător și plin de pasiune.

Mary (Scarlett Johansson), dată regelui de ambițiosul ei tată, este împovărată de aspectele politice ale relației lor. Ea îl iubește cu adevărat, spre deosebire de sora ei manipulatoare, Anne (Natalie Portman), care intră în competiție pentru titlul de regină. Până unde poate merge ambiția unor femei într-o epocă în care bărbații le decideau soarta?

Călătorește cu DIVA în trecut și descoperă cele două povești de iubire inspirate din vremuri de mult apuse, vineri 1 și 8 iulie, de la 21:00!

Sursa foto: DIVA

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te