Homepage  / Vedete străine

Ca-n „Totul despre sex”: miliardarul nonagenar Rupert Murdoch s-a despărțit de soție printr-un mesaj text!

Ca-n „Totul despre sex”: miliardarul nonagenar Rupert Murdoch s-a despărțit de soție printr-un mesaj text!

de Vasilica Rogozanu,

Pățania lui Carrie Bradshaw din serialul „Totul despre sex” – când a fost părăsită de unul dintre iubiți, scriitorul Jack Berger, printr-un post-it – pare să fi ajuns la modă și printre celebrități! Mogulul media Rupert Murdoch (91 de ani) ar fi pus capăt, săptămâna trecută, căsătoriei sale cu fostul model Jerry Hall (65 de ani) printr-un mesaj text, spun apropiații.

Desparțirile prin mesaje, ca a lui Carrie și Berger din „Totul despre sex”, au devenit o modă

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că Jerry Hall, cea de-a patra nevastă a miliardarului care deține, printre altele, The Sun, New York Post, Fox News, a fost „șocată” de sfârșitul brusc al celor șase ani petrecuți împreună, scrie Daily Mail. Zvonurile sugerează că miliardarul i-a trimis nevestei vestea în format electronic, printr-un SMS sau e-mail. „Ceea ce este clar este că el a părăsit-o”, spun sursele citate.

La baza despărțirii ar sta, spus prietenii cuplului, stilurile diferite de viață ale foștilor soți și faptul că ea fumează.

Fericirea a durat șase ani

La cei 91 de ani ai săi, Rupert Murdoch, a cărui avere este estimată la 21,7 miliarde de dolari (este a 31-a cea mai bogată persoană din SUA și a 71-a în lume), nu se dat în lături la încă un divorț, al patrulea!

Mogulul mass-media a întâlnit-o pe fostul manechin Jerry Hall după despărțirea lui de Wendi Deng, acum în vârstă de 53 de ani, a treia sa soție, în 2013.

Cuplul și-a făcut relația publică la finala Cupei Mondiale de Rugby de la Twickenham din Londra, în octombrie 2015, unde el a fost fotografiat sărutând-o pe obraz, în timp ce ea strălucea de fericire.

Apoi, în anul următor, și-au făcut prima lor apariție pe covorul roșu la Globurile de Aur, iar prietenii au spus la acea vreme: „Rupert nu ar putea fi mai fericit… Nu se poartă ca un bătrân îndrăgostit de o adolescentă. Pur și simplu pare cu adevărat, foarte fericit. Este un lucru minunat.” Logodna a fost anunțată pe 4 martie 2016, pe Twitter, de către Murdoch: „Fără tweet-uri timp de zece zile sau niciodată! Mă simt cel mai norocos și mai fericit om din lume”.

Jerry Hall este fosta lui Mick Jagger

Fostul manechin Jerry Hall este fosta parteneră de viață a rockerului Mick Jagger: ea și solistul The Rolling Stones au avut o relație de 23 de ani, începută în 1977 și terminată în 1999, timp în care s-au căsătorit în Bali (ceremonia nu a fost recunoscută oficial) și au avut patru copii.

Texana extrovertită cu picioare lungi, cum o caracterizau apropiații, ar fi adus mult echilibru în viața lui Rupert Murdoch, după căsătoria cu acesta, după decenii întregi în care atenția soțului ei a fost exclusiv pe afaceri. La aniversarea de anul trecut, când miliardarul a împlinit 90 de ani, căsătoria celor doi părea solidă, cu soții apărând fericiți unul în compania celuilalt.

Cuplul a fost văzut ultima dată împreună în public la Londra în august anul trecut, când cei doi au fost fotografiați sosind separat pentru o cină, dar plecând împreună. Totuși, la o petrecere dată luna trecută de Murdoch marea absentă a fost Jerry Hall.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te