Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 12 iunie 2024: „Unde vei fi poimâine?”, „Alertă de grad zero”, „Matrix”, „Placintă americană – Nunta”

Filme la TV azi, 12 iunie 2024: „Unde vei fi poimâine?”, „Alertă de grad zero”, „Matrix”, „Placintă americană - Nunta”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 12 iunie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, miercuri, 12 iunie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 12 iunie 2024. „Unde vei fi poimâine?”, de la ora 21.30

Cum ar fi să ajungem în pragul unei noi Ere Glaciare? Aceasta este întrebarea care îl obsedează pe expertul în probleme de climă, Jack Hall. Cercetările sale indică faptul că fenomenul de încălzire globală a planetei poate declanşa o schimbare bruscă şi catastrofică a climei Pământului. Probele luate de el din gheţurile Antarcticii certifică faptul că acest lucru s-a mai întâmplat cândva, cu 10.000 de ani în urmă. De aceea, Hall avertizează oficialităţile că nenorocirea se poate repeta, dacă nu se iau măsuri. Din păcate, avertismentul său vine prea târziu.

Filme la TV azi, AMC, 12 iunie 2024. „Alertă de grad zero”, de la ora 20.00

Poliţistul John Cale (Channing Tatum) a vrut să se angajeze în Serviciul Secret şi să facă parte din echipa care îl protejează pe preşedintele american James Sawyer (Jamie Foxx), însă cererea i-a fost respinsă. Nevrând să o supere pe fiica lui cu această veste, el o invită într-un tur al Casei Albe. Chiar atunci, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat. Acum, când Guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti este pe cale să expire, Cale este singurul care îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.

Filme la TV azi, Film Now, 12 iunie 2024. „A fost odată în Mexic – Desperado 2”, de la ora 20.00

La graniţa americano-mexicană, acolo unde se întâmplă multe din ticăloşiile cu iz de heroină, agentul CIA Sands (Johnny Depp), un tip pentru care integritatea morală nu e neapărat cea mai mare calitate, colaborează cu autorităţile mexicane. Scopul lor este de a anihila o reţea formată dintr-un fost general Mexican, Marquez (Gerardo Vigil) şi un lord al drogurilor, Barillo (Willem Dafoe) care urmărea asasinarea preşedintelui Mexicului. Pentru că are nevoie de un „colaborator” care să mânuiască la perfecţie arma, Sands îl găseşte pe El mariachi (Antonio Banderas), un trubadur care deplânge încă moartea iubitei sale, Carolina (Salma Hayek).

Este al treilea film al lui Robert Rodriguez pe această temă, după „El mariachi” şi „Desperado”.

Filme la TV azi, Film Mania, 12 iunie 2024. „Confruntare sângeroasă”, de la ora 20.15

Mercenarul Warchild (Dolph Lundgren) lucrează pentru lacomul general Ruechang. Acesta vrea să ajungă la putere printr-o căsătorie cu prințesa Halo. Femeia fuge, fiindcă află că Ruechang i-a ucis tatăl. Warchild este trimis să o aducă înapoi.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 12 iunie 2024. „Orașul Infernului”, de la ora 20.30

Pierce Brosnan si Linda Hamilton sunt eroii principali ai filmului care va va trezi toate temerile. Fara nici un avertisment, ziua devine noapte. Aerul ia foc, iar solul se transforma in teroare fierbinte. Filmul „erupe” de efecte speciale deosebite, situatii limita, romantism si personaje remarcabile. Este o experienta pe care nu o veti uita niciodata. Vulcanologul Harry Dalton şi primarul din Dante’s Peak, Rachel Wando, încearcă să-i convingă pe locuitorii oraşului că trăiesc într-un pericol permanent….

Filme la TV azi, TVR 1, 12 iunie 2024. „K-19: Submarinul ucigaș”, de la ora 21.00

Inspirat de evenimente reale petrecute în Atlanticul de Nord în 1961, filmul “spune” povestea submarinului nuclear rusesc K-19, al cărui reactor suferă o defecțiune. Aflat la comanda navei, Alexei Vostrikov (Harrison Ford) face tot posibilul pentru a împiedica o catastrofă care nu ar afecta doar echipajul lui, ci întreaga lume. În rolul lui Mihail Polenin, Liam Neeson.

Filme la TV azi, Cinemax, 12 iunie 2024. „Matrix”, de la ora 21.00

Ai fost vreodată convins că unul dintre visele tale este real? Dacă nu te-ai fi putut trezi din el? Cum ai mai şti diferenţa dintre vis şi realitate? Când o necunoscută frumoasă (Carrie Anne-Moss) îl conduce pe hackerul Neo (Keanu Reeves) într-o lume subterană interzisă, acesta află un adevăr şocant: viaţa aşa cum o ştie e o înşelătorie elaborată, creată de o inteligenţă cibernetică malefică. Neo se alătură legendarului şi periculosului războinic Morpheus (Laurence Fishburne) în lupta pentru a distruge iluzia care înrobeşte omenirea. Acum, fiecare mişcare, fiecare secundă şi fiecare gând devin o luptă pentru supravieţuire şi pentru a scăpa din Matrix.

Filme la TV azi, TV1000, 12 iunie 2024. „Kill Bill: Volumul 2”, de la ora 22.00

Beatrix Kiddo – Mireasa (Uma Thurman) îşi continuă răzbunarea pe cei din banda „Divas”, care au declanşat un măcel de proporţii în ziua nunţii ei. Ea se află acum pe urmele lui Budd (Michael Madsen), fratele mai mic al lui Bill, şi Elle Driver (Daryl Hannah), singurii supravieţuitori ai bandei de asa­sini care au trădat-o. După ce îi elimină, se dedică uciderii lui Bill (David Carradine), care a ordonat asasinarea ei.

Uma Thurman şi David Carradine au fost nominalizaţi la Globul de Aur pentru roluri.

Filme la TV azi, HBO 2, 12 iunie 2024. „Placintă americană – Nunta”, de la ora 22.30

În sfârșit, Jim (Jason Biggs) o cere de soție pe Michelle (Alyson Hannigan). Sperând să facă această zi cea mai frumoasă din câte a trăit mireasa lui, Jim cere ajutorul prietenilor săi, Finch (Eddie Kaye Thomas), Kevin (Thomas Ian Nicholas) și Stifler (Seann William Scott) să organizeze nunta.

Ei trebuie să se asigure că va fi găsită rochia perfectă, că impresia lăsată viitorilor socri este impecabilă și să îl scoată din orice bucluc poate intra pe parcursul evenimentului.

În acest timp, Stifler și Finch dispută atenția surorii mai mici a lui Michelle, Cadence (January Jones). Piedica în calea fericirii lor este, așa cum spune bunicul lui Jim, acela că Michelle nu este evreică.

Filme la TV azi, Film Mania, 12 iunie 2024. „Zbor de fluture”, de la ora 23.50

Copilăria tânărului Evan Treborn (Ashton Kutcher) a fost marcată de o serie de întâmplări dramatice, pe care el nu şi le mai aminteşte. Cu ajutorul unui jurnal din copilărie, pe care îl redescoperă ca pe o maşină a timpului, Evan va recompune întâmplările de atunci, legate de prietenii din copilărie dar mai ales de Kayleigh (Amy Smart), fata pe care a iubit-o. Hotărât să repare  greşelile trecutului, Evan călătoreşte înapoi în timp. Pune stăpânire pe trupul copilului de odinioară, încearcând cu disperarea să modifice istoria  şi să-i cruţe pe cei dragi de o serie de întâmplări traumatizante. Schimbând cursul trecutului, Evan vrea să rescrie prezentul şi  să rămână alături de Kayleigh.

Filme la TV azi, Pro TV, 12 iunie 2024. „Spionii din vecini”, de la ora 0.15

Jeff (Zach Galifianakis) și Karen Gaffney (Isla Fisher) își trimit copiii pentru prima dată în tabără și speră să petreacă timp de calitate împreună. Sunt însă distrași de apariția bruscă a noilor vecini, Tim (Jon Hamm) și frumoasa lui soție, Natalie (Gal Gadot) Jones. Cuplul misterios le trezește interesul și decid să îi invite la ei acasă ca să se cunoască. Pozând în cuplul perfect, Karen simte aceştia nu sunt cine pretind, și începe să-i urmărească.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton