Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 6 martie 2024: „Man of Steel: Eroul”, „Inimă neînfricată”, „Va curge sânge”, „Așii din mânecă”

Filme la TV azi, 6 martie 2024: „Man of Steel: Eroul”, „Inimă neînfricată”, „Va curge sânge”, „Așii din mânecă”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 6 martie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, miercuri, 6 martie 2024

Filme la TV azi, Film Now, 6 martie 2024. „Man of Steel: Eroul”, de la ora 20.00

Mult așteptata nouă versiune a poveștii lui Superman, „Man of Steel: Eroul”, este o desfășurare de forțe și efecte speciale cărora le lipsește, din nefericire, inima. Clark Kent (Henry Cavill) și Lois Lane (Amy Adams) îl înfruntă pe Generalul Zod.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 6 martie 2024. „Inimă neînfricată”, de la ora 20.30

Când William Wallace (Mel Gibson) era copil, tatăl și fratele lui, împreună cu alți bărbați, au fost uciși în timp ce luptau pentru eliberarea Scoției, în secolul al XIII-lea. Micuțul a fost dat în custodia unchiului său, un naționalist înfocat. Douăzeci de ani mai târziu, Wallace este un adevărat războinic. El se reîntâlnește cu iubirea sa din copilărie, Murron (Catherine McCormack), și pasiunea pune stăpânire pe amândoi.

În acest timp, murmurul revoltei se intensifică, dar William nu vrea decât să-și trăiască viața liniștit. Dar când soldații englezi o ucid pe Murron, la o zi după ce se căsătoriseră în secret, William se hotărăște să se răzbune și, în scurt timp, ajunge conducătorul revoltaților.

ȘTIAȚI CĂ?

Mel Gibson a primit pentru această peliculă unul dintre cele cinci Oscaruri acordate filmului, dar nu pentru prestația actoricească, ci pentru regie.

Sophie Marceau apare în rolul prințesei Isabelle.

Filme la TV azi, Warner TV, 6 martie 2024. „Va curge sânge”, de la ora 20.30

Daniel Plainview, un tip dur, care caută ţiţei, se stabileşte în orăşelul Little Boston ca să foreze. Afacerea lui capătă proporţii, dar acelaşi lucru se întâmplă şi cu problemele lui personale.

Filme la TV azi, HBO, 6 martie 2024. „Legea sângelui”, de la ora 23.45

Kevin Costner și Diane Lane îi interpretează pe George și Margaret – un șerif pensionat și soția sa. Cei doi și-au pierdut fiul, însă când își dau seama că fosta soție a acestuia și nepotul lor au probleme, sunt gata să plece în ajutorul lor. Își vor părăsi casa din Montana pentru a merge într-o zonă ruptă de lume din Dakota, acolo unde nepotul și mama lui sunt victimele abuzului domestic în actuala lor familie.

Filme la TV azi, AMC, 6 martie 2024. „Glasul sângelui”, de la ora 23.55

Jean-Claude van Damme interpretează rolul Deacon. După ce salvează o femei aflată într-o situație critică, el se trezește într-o dimineață fără un rinichi. Acesta îi fusese scos în timpul nopții după ce fusese sedat. Deacon pornește în căutarea celor care l-au mutilat.

Filme la TV azi, TV1000, 6 martie 2024. „Așii din mânecă”, de la ora 0.05

Buddy „Aces” Israel (Jeremy Piven) a lucrat pentru mafiotul Primo Sparazza, iar acum i-a înşelat încrederea devenind informator al FBI-ului. Când acesta din urmă află despre trădare, pune pe capul lui Aces o recompensă de un million de dolari. Doi agenţi FBI (Ryan Reynolds şi Ray Liotta) au misiunea de a-l găsi şi de a-l proteja.

Filme la TV azi, Pro TV, 6 martie 2024. „Ghost Rider: Demonul răzbunării 3D”, de la ora 0.45

Filmările au avut loc în mare parte în România (inclusiv pe Transfăgărășan). Johnny Blaze (Nicolas Cage) trebuie să salveze un băiat în vârstă de 10 ani pe nume Danny, căruia Diavolul vrea să-i ia în stăpânire corpul pentru a se întoarce pe Pământ ca om. El face echipă cu Moreau (Idris Elba), liderul unui grup de călugări rebeli pentru a-l proteja pe Danny de Roarke (Ciarán Hinds), un om aflat în slujba Satanei.

Filme la TV azi, AMC, 6 martie 2024. „Străinul”, de la ora 22.00

Jonathan Cold (Steven Seagal), un agent secret, este angajat de cãtre un bãrbat sã transporte un pachet misterios. Problema este cã Jonathan nu știe ce conþine micul colet, însã, se pare cã  este vorba despre ceva foarte  important de vreme ce atrage o  serie de conspirații ale crimei. Prins la mijloc, Cold știe cã este nevoie sã fie cu un pas înaintea celor care îl urmãresc. În alte roluri apar Max Ryan și Harry Van Gorkum.

Filme la TV azi, Filmcafe, 6 martie 2024. „Autostopistul”, de la ora 22.25

Într-o noapte în care ploua torenţial, Jim şi Grace (Sophia Bush) iau un străin în maşină, pe John Ryder (Sean Bean). Dar noul pasager este un criminal psihopat, care lasă un şir de victime în urmă şi le înscenează lor crimele.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton