Homepage  / Vedete româneşti

Cristi și Gabriela Iacob, despre secretul căsniciei lor. Peste ce nu ar putea trece niciodată. „Nimeni nu-i perfect”. EXCLUSIV

Cristi și Gabriela Iacob, despre secretul căsniciei lor. Peste ce nu ar putea trece niciodată. „Nimeni nu-i perfect”. EXCLUSIV
15

de Roxana Mirea,

Cristi și Gabriela Iacob au o poveste de dragoste începută acum aproape 17 ani și o căsnicie de 14 ani. Într-un interviu recent, cei doi ne-au spus care este secretul relației lor, dar și lucrul peste care nu ar putea să treacă.

Cristi și Gabriela Iacob, despre experiența „Power Couple România” 

Cristi și Gabriela Iacob s-au întâlnit la spectacolul în care jucau împreună la teatrul din Constanța, „Îmblânzirea Scorpiei” de William Shakespeare, și s-au îndrăgostit la prima vedere. Nunta, care a avut loc după aproximativ trei ani, s-a desfășurat într-un decor idilic, conform ideii creatoarei de modă Doina Levintza, iar mirii au ales să poarte costume de haiduc și naiadă. 

Recent, cei doi au participat pentru prima dată în calitate de cuplu la un show TV. Cristi și Gabriela Iacob au fost una dintre echipele de la „Power Couple România”. Prezenți la evenimentul de lansare pentru „Te cunosc de undeva”, sezonul 20, cei doi soți ne-au spus care și-a dorit cel mai mult dintre ei să participe.

În primul rând, am lăsat-o pe ea să decidă, dar mie mi-a plăcut ideea. Dar i-am zis: „Dacă tu nu vrei, nu e o problemă, nu e ceva împotriva voinței tale””, ne-a spus Cristi Iacob.  

Cristi și Gabriela Iacob spun că au redescoperit unele lucruri la relația lor, după experiența din Malta. „Nu numai despre cuplu, dar și despre noi ca indivizi. Am descoperit foarte multe lucruri. Pentru mine, care am fost pentru prima dată pusă în niște situații în care n-am mai fost, în fiecare zi descopeream câte ceva”, ne-a spus Gabriela Iacob.  

Uneori, redescoperi. Noi, având o relație destul de lungă, mai uiți lucruri și ești neatent. Cert este că eu am redescoperit că mă simt foarte bine alături de ea”, a adăugat și Cristi Iacob.  

Cristi și Gabriela IacobIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cristi și Gabriela Iacob, despre secretul căsniciei lor 

Cristi și Gabriela Iacob au mărturisit că nu a existat niciodată o gelozie exagerată în cuplul lor. „N-a fost… Am fost, dar era mult prea incipientă, nesemnificativă. Mi se pare că gelozia este o prostie. (…) Sigur că eu am mai multă expunere decât ea, dar nu mă interesează și ea știe foarte bine. Nu că nu mă interesează, dar sunt oameni care pot să înțeleagă greșit lucrurile. Pot să creadă că ăla e personajul. Nu, ăsta este. Nătărăul ăsta este, nu e ăla de pe sticlă sau de pe scenă, dar m-am confruntat cu asta de când m-am făcut actor”, ne-a povestit juratul de la „Te cunosc de undeva”.  

E gelozie în niște parametri foarte firești. Nu a fost niciodată ceva patologic sau obsesiv”, l-a completat soția lui.  

De asemenea, amândoi sunt de acord că sinceritatea și îngăduița reprezintă secretul căsniciei lor fericite.  

„Sinceritatea maximă”, a spus Cristi Iacob, iar Gabriela Iacob a adăugat: „Da, și îngăduința. Eu cred că ăsta este un ingredient fără de care este foarte greu să înaintezi. Dacă nu înțelegi că nimeni nu este perfect și dacă nu pleci de la premisa asta că nimeni nu-i perfect și că mai ales tu nu ești perfect ca să poți să îi cer altcuiva să fie perfect… Cred că ăsta ar fi un punct de plecare care ar aduce multe șanse…” 

„Este o vorbă frumoasă. Când vezi o greșeală, un defect sau o hibă la celălalt, cu siguranță tu ai de 10 ori mai mult, doar că o acoperi mai bine și atunci automat trebuie să te raportezi la tine și să îți vezi găurile tale personale și neajunsurile tale și atunci nu are cum să nu meargă înainte. Relația, căsătoria este o chestie… Nu e o punere în paranteză. Este o cruce, nu este o plimbare pe un norișor, dar este delicioasă”, a completat actorul.  

Cristi și Gabriela Iacob, despre secretul căsniciei lor  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

Ce nu și-ar ierta Cristi și Gabriela Iacob 

Cristi și Gabriela Iacob spun că nu ar putea trece niciodată peste minciună. 

Peste minciună. Minciuna este ca un bulgăr. Pornește ca o minciunică și apoi se transformă într-o chestie care îți dărâmă tot”, ne-a spus Cristi Iacob.  

Da, și anumite lucruri, odată fracturate, nu mai pot fi reparate”, a completat Gabriela.  

Referitor la noul sezon din „Te cunosc de undeva”, juratul spune că el continuă să fie uimit de ce pot face concurenții.  

Tot timpul (n.r. este uimit de concurenți). Ce scot oamenii ăstia… Au mai fost concurenți, dar se confruntă cu alte chestii, aduc chestii noi. Uneori cazi pe spate de ce reușesc să facă”, a declarat actorul.  

Întrebat dacă are o echipă preferată, acesta a declarat: „Niciodată. Deși uneori nu am cum să nu am, dar trebuie să trec peste asta, dar mă străduiesc cu toată ființa mea să nu fiu cumva părtinitor.” 

Sursa Foto: Antena 1, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton