Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 24 septembrie: „Furios și iute: Hobbs & Shaw”, „Un bărbat pe nume Otto”, „Bun venit în junglă!”, „Dune”

Filme la TV azi, 24 septembrie: „Furios și iute: Hobbs & Shaw”, „Un bărbat pe nume Otto”, „Bun venit în junglă!”, „Dune”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, duminică, 24 septembrie 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Ce filme sunt azi la tv, duminică, 24 septembrie 2023

Filme la tv azi, Pro TV, 24 septembrie 2023. „Furios și iute: Hobbs & Shaw”, de la ora 20.00

Brixton Lore (Idris Elba), un anarhist cu implanturi cibernetice care îi dau puteri supraomenești, obține controlul asupra unei amenințări biologice. După ce sora lui Shaw, agenta MI6 Hattie Deckard (Vanessa Kirby), este înfântă de acesta, cei doi inamici declarați Luke Hobbs (Dwayne Johnson) și Deckard Shaw (Jason Statham) sunt nevoiți să devină din nou parteneri. În rolul lui Magdalene „Queenie” Shaw, Helen Mirren.

Filme la tv azi, HBO, 24 septembrie 2023. „Un bărbat pe nume Otto”, de la ora 20.00

„A Man Called Otto” este o comedie cu accente dramatice, regizată de Marc Forster, iar David Magee a semnat scenariul. Este a doua adaptare cinematografică a romanului lansalt în  2012 „Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman, după filmul suedez din 2015 cu același nume scris și regizat de Hannes Holm. În varianta americană, Tom Hanks este cel care îl interpretează pe Otto, eroul principal.

Otto este un văduv morocănos a cărui nefericire generală este exacerbată atunci când este dat afară din funcţia de preşedinte al asociaţiei de proprietari. Otto se hotărăşte să se sinucidă, însă fiecare încercare este întreruptă de o împrejurare care îl determină să ajute o vecină însărcinată. În acest proces, morocănosul dezvoltă noi relaţii care îl conduc într-o călătorie neobişnuită de la introspecţie la grijă faţă de ceilalţi.

Filme la tv azi, Filmcafe, 24 septembrie 2023. „Bun venit în junglă!”, de la ora 20.00

Beck (Dwayne Johnson, adică The Rock) este un tip din Los Angeles care îşi câştigă existenţa ca recuperator. Munca sa este destul de periculoasă, aşa că se gândeşte să renunţe. Nu înainte însă de a duce la îndeplinire o misiune care îl poartă tocmai în Brazilia, în jungla amazoniană. De aici, Beck trebuie să recupereze „El Gato Diablo”, un idol care valorează milioane de dolari. Numai că jungla este stăpânită de un despot (Christopher Walken).

Seann William Scott şi Rosario Dawson apar în alte roluri.

Filme la tv azi, Film Now, 24 septembrie 2023. „Dune”, de la ora 20.00

Denis Villeneuve, nominalizat la Oscar („Primul contact”, „Vânătorul de recompense 2049”), a regizat „Dune”, adaptarea pentru marele ecran a romanului bestseller omonim al lui Frank Herbert. O călătorie mitică şi emoţionantă a eroului, filmul spune povestea lui Paul Atreides, un tânăr genial şi înzestrat, cu un destin măreţ, dincolo de înţelegerea lui. El trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers, ca să asigure viitorului familiei sale şi a poporului său, în timp ce forţele răului explodează în conflict, dorind să obţină furnizarea exclusivă cu cea mai preţioasă resursă posibilă, un bun care poate să deblocheze potenţialul omenirii. Doar cei capabili să-şi cucerească teama vor supravieţui.

Filme la tv azi, AXN, 24 septembrie 2023. „Secretul lui Adaline”, de la ora 21.00

În urma unui accident grav, Adaline Bowman (Blake Lively) nu numai că a su­pra­vie­țuit, dar a în­cetat să mai îm­bă­trâ­­nească. Astfel, de opt decenii ea are tot 29 de ani. Fata a dus o viață solitară, ca să poa­tă păstra secretul, dar acum se îndrăgostește.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te