Homepage  / Televiziune

ROventura, 23 septembrie 2023. Maramureș, autenticitate și frumusețe

ROventura, 23 septembrie 2023. Maramureș, autenticitate și frumusețe
6

de Roxana Mirea,

Incursiunea „ROventura” continuă prin Maramureș, sâmbătă, 23 septembrie 2023, de la ora 15:00, la Kanal D, ajungând la Borșa, orașul-stațiune de la poalele Munților Rodnei, un loc în care natura și omul și-au dat mâna pentru a întâmpina turiștii într-o destinație de poveste. 

ROventura, ediția de sâmbătă, 23 septembrie 2023 

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, vom vizita una dintre cele mai spectaculoase și, probabil, cea mai mare cascadă din România, ne vom rasfata  cu gusturi ancestrale, de la o stână de pe munte, și vom sta la o cabană care-și atrage oapseții cu o priveliște de neuitat. Dar, înainte de toate, vom afla povestea unei așezări care se dezvoltă văzând cu ochii. 

Înconjurată de unii dintre cei mai frumoși munți din țară, Borșa a devenit, în ultimii ani, un Rai pentru iubitorii sporturilor de iarnă, însă cei mai mulți turiști continuă să ajungă aici din primăvară până toamna târziu.  Aproape  2500 de oameni pe zi urcă cu telecabina, în zilele cele mai aglomerate de vară, iar primul popas, la stația intermediară, ne întâmpină deja cu o temperatură mai scăzută și cu o priveliște panoramică de poveste. 

ROventura, 23 septembrie 2023. Maramureș, autenticitate și frumusețeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Borșa este ”dragoste la prima vedere”, pentru oricine ajunge să-i calce hotarul, și iubire statornică pentru cei ai locului, mai hotărâți ca niciodată să fac din așezarea de la poalele munților Rodnei un paradis turistic tot mai căutat. 

Fiecare zi petrecută în Maramureș se dovedește a fi una plină de experiențe memorabile așa cum va fi și de data aceasta, când ajungem la Cascada Cailor, spectaculoasa cădere de apă ce sparge, cu zgomotul ei asurzitor, liniștea munților și te încarcă, parcă, cu energie. 

Prin oameni, tradiție și natură, Maramureșul respiră autenticitate și frumusețe pură asa ca nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D. 

Credit foto: BLC Media 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te