Homepage  / Vedete româneşti

George Buhnici, despre impactul pe care scandalul de anul trecut l-a avut asupra lui. Ce regretă cel mai mult

George Buhnici, despre impactul pe care scandalul de anul trecut l-a avut asupra lui. Ce regretă cel mai mult
5

de Roxana Mirea,

George Buhnici a făcut noi declarații despre scandalul în care a fost implicat anul trecut. Într-un interviu pentru Antena Stars, în timp ce se afla pe plajă la Festivalul Neversea, el a zis despre soția lui că „arată ca o minoră” și le-a invitat pe fete „să meargă la sală” înainte să se îmbrace în costum de baie. Iată ce impact a avut asupra lui întreaga poveste și care este regretul lui cel mai mare.  

George Buhnici, după scandalul de anul trecut 

Pasionat de tehnologie, fost jurnalist de investigație, George Buhnici a ajuns cu adevărat vedetă națională în urma unui scandal care a ținut capul de afiș, anul trecut. În cel mai nou episod „Fain & Simplu”, acesta a mărturisit ce a învățat din tot ce s-a întâmplat, dacă a reușit să îl depășească și cum se raportează la momentul care i-a schimbat viața. 

„Prima lună, nici nu am ieșit din casă. De aia am și răspuns greu atunci. Nu mai puteam să mă uit la televizor. Nu am știu ce să fac. Toate lucrurile veneau dintr-odată din toate părțile și eu nu mai văzusem chestia aia, nu știam ce să fac într-un astfel de moment”, i-a spus George Buhnici lui Mihai Morar.  

„Credeam că am situația sub control. Pentru mine, păreau clare într-un anumit fel și, în mintea mea, era această prăpastie între… Băi, oamenii ăștia știu cine sunt. OK. Mi-am ales greșit niște cuvinte, dar ați înțeles ce am vrut să zic. Am devenit defensiv, într-un moment în care nu trebuia să fiu. (…) Mi-a luat foarte multă vreme să înțeleg că nu are niciun rost să mă agăț de ceea ce am vrut eu să spun pentru că degeaba ești tu bine intenționat dacă de pe urma acțiunilor tale se creează ceva rău”, a mai declarat acesta.  

Care a fost greșeala lui George Buhnici 

George Buhnici spune că nu înțelege de ce oamenii au prezentat atât de mult interes pentru afirmațiile sale, în contextul în care erau subiecte mult mai importante decât ceea ce a declarat el.  

„Ceea ce mi s-a părut mie foarte ciudat… De ce atât de mult interes pentru niște cuvinte prost alese de un om despre care știi cine e, are istoric. Am zis o prostie în creierii nopții. OK. Îl pedepsim pentru asta, îi spunem tot ceea ce credem despre el, dar unde ne oprim? Care e limita? Mă uitam la multe alte lucruri care sunt important și mă gândeam: „Bă, eu nu sunt chiar atât de important. Când am devenit atât de important?” Am mii de ore de content. Nimeni nu s-a legat niciodată de content-ul meu, doar de un interviu dat la o emisiune de cancan”, a mai declarat George Buhnici.  

De asemenea, el spune că greșeala lui a fost că a încercat să se justifice.  

Eu am încercat să explic. Asta a fost greșeala mea, că am încercat să mă justific fără să înțeleg un lucru foarte simplu. Dacă oamenii chiar au un anumit interes pentru numele meu, niște așteptări, niște aprecieri, când cuvintele alea nu se pupă cu personajul, nu are niciun rost să începi să explici și tot ce am făcut, în prima parte, a fost foarte greșit. Eu am mai spus asta și recunosc. A fost un moment de prostie pură. Ăla a fost momentul meu de prostie pură. Acum, ce pot să fac? Să emigrez, să mă retrag, să fac niște chestii definitive?” 

George Buhnici, sancționat pentru declarațiile șocante despre „femeile cu vergeturi”. Ce amendă a primit vloggerulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cum a fost afectată afacerea lui George Buhnici 

George Buhnici a dezvăluit că întregul scandal a avut și un impact negativ asupra afacerii sale. Chiar a fost nevoit să facă restructurări pentru că nu își mai permitea să își plătească toți oamenii angajați.  

„O lecție de viață după toată situația aia… Imediat după ce s-a întâmplat acel lucru, au început să ne sune o parte din partenerii cu care noi lucram pe firmă, clienții de publicitate. 90 % din ei ne-au spus că înțeleg situația și că așteptăm să se liniștească lucrurile și că vedem după aceea, dar că nu se întâmplă nimic. Eu am crezut chestia aia și am ținut toți oamenii și am văzut cum în 6 luni de zile toată plasa noastră de siguranță pentru creatori aproape s-a topit. Acela a fost primul moment în care a trebuit să ne uităm cu seriozitate la ce facem acolo. Am renunțat la o parte din oameni, ne-am restructurat, ne-am obligat să ne uităm cum adevărat la cum cheltuim banii, în ce băgăm banii. Echipa cu care lucrez s-a mobilizat și au început să devină mai autonomi, să nu mai depindă atât de mult de mine. (…) 

Cea mai mare provocare a fost… Mă uitam în permanență și am făcut socoteli zilnice cu Lorena cum facem să nu pierdem oamenii ăștia buni. Am strâns atât de greu o echipă de creatori buni, încât este cel mai dureros lucru să fii nevoit să lași oameni să plece. Te atașezi de oamenii ăia. Petreci mai mult timp cu ei decât cu familia și a trebuit să renunțăm la o parte din ei”, i-a mărturisit jurnalistul lui Mihai Morar.  

Cel mai mare regret al lui George Buhnici 

George Buhnici a spus că cel mai mare regret al lui, în urma scandalului, este că Lorena, soția lui, a fost victimă colaterală.  

„Cel mai mare regret al meu este că a trebuit să sufere pentru prostia mea Lorena, care, săraca, nici nu știa ce spun eu acolo. Ea și-a închis Facebook-ul după chestia aia. Nu mai făcea față la ură. Ce primeam eu părea joacă de copii în comparație cu mesajele pe care ea le primea. Cred că ăla a fost primul moment în care mi-am dat seama că avem o problemă cu misoginismul în România. Faptul că eu am două fete acasă, una cu o personalitate mai puternică decât cealaltă, lucrez înconjurat de femei, faptul că în mintea mea lucrurile se întâmplă într-un fel, nu înseamnă că în România sunt OK. (…)  

George Buhnici, alături de soția lui, Lorena

În cazul Lorenei, linșajul a fost extrem de dur. La mine, timp de șase luni a scăzut numărul de abonați, apoi a început să crească, la ea a durat un an și ceva. (…) A renunțat să mai facă și interviurile. Efectiv, a zis: „Nu mai am nicio plăcere când văd atât de multă ură.” (…) Mi-am dat seama că ea a devenit o victimă colaterală și chestia asta o regret foarte mult pentru că nu merita asta”, a mai povestit acesta.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te