Homepage  / Vedete româneşti

Lorena Buhnici, amenințată cu violul, în urma scandalului vergeturilor

Lorena Buhnici, amenințată cu violul, în urma scandalului vergeturilor

de Ioana Maria,

Lorena, soția lui George Buhnici, a fost amenințată cu violul, după afirmațiile denigratoare ale soțului său la adresa femeilor supraponderale.

În urma derapajului, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNDC) s-a autosesizat și a stabilit o primă audiere cu vloggerul, în data de 27 iulie. Buhnici nu s-a prezentat la audiere, avocata lui precizând că are nevoie de mai mult timp pentru a-și pregăti apărarea deoarece consecințele în urma scandalului au fost grave, fosta vedetă de la Pro TV primind amenințări cu moartea, iar soția lui, Lorena, cu violul.

Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident. Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea – au declarat surse din CNCD pentru Libertatea.

Prima audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul lui George Buhnici a avut loc pe 27 iulie. Fosta vedetă PRO TV nu s-a prezentat, dar avocata sa a cerut un nou termen.

George Buhnici și-a cerut oficial scuze

George Buhnici a ales să își ceară scuze pentru că a jignit femeile. La două săptămâni de la interviul care a stârnit un val de reacții în media, jurnalistul a apelat la o înregistrare video prin care a explicat ce s-a întâmplat de fapt și de ce a făcut acele declarații. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te