Homepage  / Ultimul număr

Filmele anului 2008

Filmele anului 2008

de Redactia Tvmania

Producatorii au asteptari foarte mari de la cateva pelicule care se lanseaza pe ecrane anul acesta si care sosesc si in cinematografele din Romania.

Anul trecut a demonstrat cu varf si indesat un lucru: un nume mare nu poate salva intotdeauna un film. Nici macar cand respectiva pelicula e foarte apreciata de criticii de specialitate. Tom Cruise si Meryl Streep n-au reusit sa faca un succes din „Leii mor pentru miei”, la fel cum nici Brad Pitt n-a avut norocul anilor trecuti cu ale sale „Ocean’s Thirteen” sau „Asasinarea lui Jesse James de catre lasul Robert Ford” (care a avut incasari foarte mici in SUA si nu se prefigureaza zile mai bune). Exemplele sunt insa foarte multe si toti actorii spera ca anul 2008 va sta sub o zodie mai norocoasa.
Dar iata ce putem vedea anul acesta. Dupa patru ani de la sfarsitul serialului „Totul despre sex”, cele patru actrite din rolurile principale – Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis – au decis, dupa negocieri la sange, sa reintre in pielea personajelor Carrie, Samantha, Miranda si Charlotte, pentru o pelicula care va avea premiera romaneasca in mai 2008. Din septembrie trecut incoace, data la care au inceput filmarile la New York, paparazzii au stat cu ochii pe protagoniste pentru a prinde ceva din firul epic al povestii si un lucru e clar: in sfarsit, Carrie se marita cu Mr. Big. O revenire asteptata este si cea a lui Daniel Day-Lewis, destul de zgarcit cu rolurile in ultimii ani, care joaca rolul principal in „Scandalul petrolului” (cu premiera in martie). George Clooney va intra in cinematografe, anul acesta, de patru ori, el jucand in comedia romantica „Leatherheads”, in thrillerul cu patru nominalizari la Globul de Aur „Michael Clayton”, in comedia „Burn After Reading” (unde face echipa cu prietenul Brad Pitt) si in drama „Art Con” (alaturi de Clive Owen).
„Razboiul lui Charlie Wilson” (cu Tom Hanks si Julia Roberts), „Remuscare”(ecranizare a cartii lui Ian McEwan, cu Keira Knightley), „Eastern Promises” (o drama in care Viggo Mortensen joaca rol negativ) sau „Dragoste in vremea holerei” (ecranizare dupa romanul lui Garcia Marquez, cu Javier Bardem) sunt alte productii care isi asteapta publicul anul acesta.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te