Homepage  / Galerie foto

FOTO. Andreea Bănică a fugit de frig în Maldive

FOTO. Andreea Bănică a fugit de frig în Maldive
9

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani se află în prezent într-un resort de vis din Maldive, alături de soţul ei, Lucian, cei doi copii ai lor, Noah şi Sofia, rămânând în România. „Vacanţă în doi!  Acelaşi iubit mereu în viaţa mea!”, a scris Andreea pe Facebook, unde a urcat mai multe poze din locurile paradisiace în care se află.

Pe blogul ei, artista a povestit şi cum a petrecut Sărbătorile de Iarnă: „Nu am avut timp să vă povestesc despre Crăciunul de anul ăsta. Am fost extrem de ocupată cu concertele mele, cu alergatul după cadouri pentru apropiați, familie, cu organizarea mesei, cu împodobirea casei. Dar acum sunt în sfârșit în vacanța pe care am așteptat-o de mult și mi-am făcut timp să scriu un articol pentru blogul meu.”

Andreea Bănică a fugit de frig în Maldive (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Ne-am tot gândit unde să facem Crăciunul? Niște prieteni buni ne-au invitat la munte, însă ne-am dat seama ca nu putem pleca cu toții. Noah care este atât de mic… atâta drum în aglomerația din țara noastră… ne-am lăsat păgubași. Nu vă spun că pe 1 decembrie ne-am îmbarcat să plecăm în Sighetul Marmației și ne-am întors în București de la Comarnic, pentru că stăteam bară la bară.”

„Ne-am dat seama că este mai bine să stam de Sărbători acasă, ca în fiecare an, să vină Moșul, prietenii la masă. Am alergat mult în perioada aceea să fac piața și să cumpăr cadoul special pentru fiecare. Am gătit, am mers la concerte, am împodobit curtea și casa, Sofia s-a pregătit să colinde. Anul acesta eu am colindat pe marile scene, ea a mers cu Noah și bona lui la colindat. Uite așa, doi pui de românași și o filipineză cântau fiecare în legea lui pe la casele oamenilor.”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te