Homepage  / Știri

FOTO: Cătălin Măruţă a gătit 500 de clătite pentru Nicoleta Luciu

FOTO: Cătălin Măruţă a gătit 500 de clătite pentru Nicoleta Luciu

de Redactia Tvmania

După ce i-a oferit Nicoletei Luciu, dar şi celorlalte mămici din maternitatea Polizu zeci de coşuri cu fructe pentru a le potoli pofta, Cătălin Măruţă declanşează azi la “Happy Hour” Operaţiunea Clătita.

Pentru ca viitoarea mămică de tripleţi a avut poftă de clătite, prezentatorul “Happy Hour”  s-a conformat, ajutat însă de cele două Veveriţe RedBlonde, Alina şi Mădălina, dar şi de băieţii de la trupa Zero. Înarmaţi cu şorţuri de bucătărie şi bonete de bucătari, iniţiatorii Operaţiunii Clătita s-au pus pe treabă: au gătit pentru vedeta Acasa TV şi pentru întreaga maternitate nu mai puţin de… 500 de clătite!

Misiunea nu a fost deloc uşoară, mai ales că la început bucătarii amatori au dat greş cu câteva clătite. Perseverenţa i-a făcut însă să nu se lase bătuţi, mai ales că nu-i de şagă cu o mămică pofticioasă. Mai mult sau puţin îndemânatici, dar dornici să ducă la bun sfârşit operaţiunea, Cătălin Măruţă, Veveriţele şi băieţii din band s-au luptat cu făina, ouăle şi borcanele de dulceaţă de afine, vişine şi cireşe şi nu s-au putut abţine să nu guste şi ei!

Cum s-a desfăşurat întreaga operaţiune şi, mai ales, cum au reacţionat mămicile în fata platourilor încărcate cu delicatese, telespectatorii Pro TV vor afla în ediţia “Happy Hour” de azi, de la 17.45.

[imagebrowser id=327]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te