Homepage  / Vedete străine

Fratele lui Paul Walker, gest emoționant în memoria regretatului actor. „Am simțit că este momentul potrivit”

Fratele lui Paul Walker, gest emoționant în memoria regretatului actor. „Am simțit că este momentul potrivit”
4

de Roxana Mirea,

Cody Walker este fratele cel mai mic al regretatului actor Paul Walker. Acum, acesta i-a adus un omagiu emoționant lui Paul Walker, la aproape 10 ani de la tragicul accident în care actorul din „Fast & Furious” și-a pierdut viața.

Cody, fratele lui Paul Walker, își numește fiul nou-născut în memoria regretatului actor

O a cincea generație va purta numele Paul Walker, după ce fratele regretatului actor, Cody, și-a numit fiul nou-născut în onoarea starului din „Fast & Furious”. Cody și soția sa, Felicia, au devenit părinți pentru a treia oară, pe 30 aprilie, în Arizona. Potrivit People, Cody a confirmat că numele băiețelului aduce un omagiu fratelui său decedat. Cuplul l-a numit pe băiat Paul Barrett „Bear” Walker.

Potrivit publicației, cuplul a ajuns la acest nume la aproximativ 24 de ore după ce Felicia a născut. „În noiembrie se vor împlini 10 ani de când l-am pierdut pe fratele meu, Paul, și am simțit că acum este momentul potrivit”, spune Cody pentru People.

Cody și Felicia sunt, de asemenea, părinții unei fiice de 5 ani și ai unui băiat de 2 ani. Numele Paul este foarte prezent în familie, Cody declarând pentru People că numele Paul Walker „datează de patru generații”.

„Fratele meu, Caleb, și cu mine nu ne mai dorim alți copii. Fratele meu, Paul, a fost Paul William Walker IV și acest nume datează de patru generații”, a spus el. „În cadrul familiei, i se spunea „micul Paul” sau „Paul 4”, chiar dacă l-a depășit rapid pe tatăl nostru în înălțime. A fost important pentru mine ca acest nume să fie dus mai departe.”

Cody Walker și Caleb Walker

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, într-un accident de mașină, în Valencia, California. Mașina în care se afla era condusă de prietenul său, Roger Rodas. El avea 40 de ani. Singurul copil al lui Walker, Meadow, avea 15 ani în momentul tragicului accident. Cody Walker a ajutat la finalizarea scenelor finale pentru personajul Brian O’Conner din filmul „Fast & Furious 7” după moartea fratelui său.

2005 MTV Movie AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te