Homepage  / Articole

Gabriel Corrado, invitatul primei ediţii „Acces direct”

Gabriel Corrado, invitatul primei ediţii „Acces direct”

de Redactia Tvmania

„Acces direct” revine astăzi în programul Antena 1 cu o ediţie specială. Gabriel Corrado, coordonatorul echipei de scenarişti ai telenovelei „Narcisa sălbatică”, va fi alături de Simona Gherghe în platoul emisiunii pentru a povesti despre acest proiect de succes.

Gabriel Corrado a ajuns noaptea trecută în Bucureşti, urmând ca astăzi să revadă întreaga echipă de actori ai telenovelei difuzate de Antena 1.

Diseară, de la ora 20.20, celebrul actor argentinian va fi prezent la cinematograful Movieplex din Mall Plaza pentru a viziona primul episod din sezonul trei al telenovelei, „Narcisa – Iubiri nelegiuite”.

Acest episod de lansare va rula simultan pe micile ecrane, la Antena 1, dar şi la cinematograf, acolo unde telespectatorii se vor putea întâlni cu vedetele lor preferate.

Cel mai urmărit serial românesc al momentului, „Narcisa sălbatică”, revine din această seară la Antena 1 cu noi aventuri, dar şi cu o nouă distribuţie. Acest al treilea sezon al telenovelei a primit de altfel şi un nume nou, „Narcisa – Iubiri nelegiuite”.

Alături de Gabriel Corrado, vor veni astăzi în platoul emisiunii „Acces direct” şi alţi invitaţi surpriză. Printre ei se numără şi designerul Cătălin Botezatu, care promite dezvăluiri senzaţionale despre noile evenimente din viaţa lui.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te