Homepage  / Seriale / Seriale americane

GALERIE FOTO. Netflix a dezvăluit primele imagini din sezonul al doilea al serialului „Cele treisprezece motive”

GALERIE FOTO. Netflix a dezvăluit primele imagini din sezonul al doilea al serialului „Cele treisprezece motive”
6

de Redactia Tvmania

Cel de-al doilea sezon al serialului „Cele treisprezece motive” / „13 Reasons Why” va fi disponibil pe Netflix din 18 mai.

Acțiunea se va relua după sinuciderea lui Hannah, în timp ce celelalte personaje încearcă să-și revină. Liceul Liberty High se pregătește de proces, însă cineva încearcă din răsputeri să păstreze ascuns adevărul despre moartea lui Hannah. O serie de fotografii polaroid îi ajută pe Clay și pe colegii săi să descopere un secret revoltător, dar și o conspirație menită să mușamalizeze totul.

Netflix_13RW_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În fața succesului primului sezon din „13 Reasons Why”, adaptarea romanului cu același nume, scris de Jay Asher și apărut și în limba română la Editura Corint, Netflix nu avea altă șansă decât să continue povestea. Serialul, care abordează teme delicate precum violul sau sinuciderea, a lansat o dezbatere mondială. Noile episoade care sunt așteptate de vineri, 18 mai, pe platformă, sunt regizate tot de Brian Yorkey.

Sezonul al doilea va explora din nou două niveluri temporale. Dacă acum nu vom mai avea casete, personajele vor retrăi diverse evenimente din trecut cu ajutorul fotografiilor de polaroid. Așa că actrița Katherine Langford se va întoarce pentru a o interpreta pe torturata Hannah Baker. Clay (Dylan Minnette) va încerca din nou să înțeleagă ce s-a întâmplat, ca și Jessica (Alisha Boe): „Este, pentru personajele noastre, începutul unui lung drum spre vindecare și recuperare. În timp ce liceul se pregătește de proces, cineva va încerca să ascundă adevărul legat de moartea lui Hannah. Descoperirea sinistrelor fotografii de polaroid îș vor face pe Clay și pe prietenii lui să-și dea seama că se află în fața unei conspirații sumbre”.

Cel de-al doilea sezon din „Cele treisprezece motive” va fi disponibil pe Netflix din 18 mai.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te