Homepage  / Ultimul număr

Gata de ultimul dans

Gata de ultimul dans

de Redactia Tvmania

Editia de gala a "Dansez pentru tine", care a reunit cele mai talentate perechi din primele patru sezoane, se apropie de final.

Sezonul cinci al „Dansez pentru tine”, cea mai de succes emisiune a Pro TV, ia sfarsit pe 2 mai. Rezervata celor mai talentate opt perechi din precedentele patru sezoane, „Liga invingatorilor” a avut parte de reguli noi, jurati mai duri si controverse pe masura, toate pe ritmuri de la rock and roll la charleston. Locomotiva de audienta a postului din Pache Protopopescu si-a luat din nou „partea leului” in serile de vineri, atragand peste un milion de telespectatori din toata tara la fiecare editie.

Tango si… tanga
Editia de gala a avut un sistem nou de punctare, un nou regulament, precum si un juriu extins la cinci membri, dupa ce coregraful Cornel Patrichi s-a alaturat echipei formate din Beatrice Rancea, Emilia Popescu, Mihai Petre si Wilmark. Cele opt cupluri se lupta in acest sezon pentru visurile a opt copii talentati, dar cu diferite probleme.
Reuniti pe platoul de la „Liga invingatorilor”, dupa experienta editiei internationale a emisiunii, cand au cucerit Mexicul, Andreea Balan si Petrisor Ruge au dominat actualul sezon al „Dansez…”, aflandu-se constant in varful clasamentului. Chimia dintre cei doi si pasiunea interpretarilor i-au impresionat pe jurati, insa tangoul de acum cateva editii a putut fi judecat cu „pertinenta” chiar si de cei mai putin avizati telespectatori. Motivul? Rochita Andreei a sfidat gravitatia si s-a ridicat in timpul interpretarii, dezvaluind lenjeria intima a dansatoarei. Suficient pentru ca amatorii sa poata identifica marca si apoi chiar si pretul respectivului obiect vestimentar.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te