Homepage  / Vedete româneşti

Geanina Ilieș joacă într-un film, dar nu vrea să fie actriță. Ce spune despre un viitor proiect în televiziune

Geanina Ilieș joacă într-un film, dar nu vrea să fie actriță. Ce spune despre un viitor proiect în televiziune
8

de Roxana Mirea,

Geanina Ilieș este cunoscută datorită carierei sale în televiziune, iar acum joacă într-un nou film. Totuși, Geanina spune că nu își dorește să fie actriță și tot ea a explicat și care este motivul. Iată ce a declarat Geanina Ilieș despre filmul în care joacă și despre personajul ei.

Geanina Ilieș joacă într-un film

Geanina Ilieș a mărturisit că joacă într-un film, însă nu se gândește să facă din actorie o profesie de durată. Vedeta adoră televiziunea și nu se vede făcând altceva pe viitor. În plus, ea nu a putut să ofere mai multe detalii despre proiectele ei viitoare.

Nu pot să vorbesc în acest moment despre proiectele mele, decât despre cele care au apărut în ultima perioadă. Despre cele din viitor nu aș putea să vorbesc foarte mult. Filmările la producția “O secundă” vor începe chiar acum, în luna decembrie. Rolul meu o să fie unul foarte drăguț, va duce puțin firul epic al poveștii. Este acel personaj care nu neapărat că intrigă, dar ai nevoie de el în viață. Nu este un personaj rău”, a declarat Geanina Ilieș pentru ego.ro.

geanina-ilies-joaca-intr-un-film-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Geanina Ilieș, despre un viitor proiect în televiziune

Geanina Ilieș spune că a mai fost actriță și la începutul carierei sale, însă a realizat că televiziunea este ceea ce îi place să facă. În ceea ce privește o viitoare apariție la TV, vedeta spune că atunci când va semna un contract pentru un nou proiect TV, va anunța.

„Abia aștept să vedeți filmul, sper să vă placă. Este pur și simplu o experiență de care încerc să mă bucur, nu este neapărat lucrul pe care să îl fac eu, în viitor, să fiu actriță, dar mă bucur de această experiență. Am mai experimentat treaba aceasta la începutul carierei mele, mi-a plăcut foarte mult, însă mi-am dat seama că televiziunea este ceea ce îmi place.

Îmi place să scriu, îmi plac exclusivitățile, breaking news-urile și îmi place să fiu acolo, tot timpul, pe ultima sută de metri și la curent cu tot ce se întâmplă în viața de zi cu zi. Îmi place adrenalina aceasta. Dar, legat de televiziune, de viitor, când se va semna acel contract, o să vă anunț. Nu pot să vorbesc mai mult”, a mai declarat vedeta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton