Homepage  / Știri

Gene Simmons, basistul trupei Kiss, s-a logodit

Gene Simmons, basistul trupei Kiss, s-a logodit

de Redactia Tvmania

Basistul trupei Kiss – care susţine că s-a culcat cu peste 2.000 de femei şi a jurat să nu se căsătorească niciodată - a cerut-o în căsătorie pe Shannon Tweed (54 de ani), mama celor doi copii ai săi, relatează femalefirst.co.uk.

Cererea a fost făcută în cadrul reality-show-ului „Gene Simmons Family Jewels”.

„Vin la tine cu atâtea bagaje, dar tu eşti singura mea prietenă, esti singura pe care am iubit-o sau o voi iubi vreodată. Nu am mai spus cuvintele astea nimănui şi nu vreau s-o mai fac vreodată”, a spus Gene Simmons (61 de ani).

La un moment dat, rockerul s-a pus într-un genunchi şi a întrebat-o pe Shannon Tweed dacă vrea să-i fie soție, iar aceasta a izbucnit în lacrimi.

Gene Simmons şi Shannon Tweed sunt de 27 de ani împreună şi au doi copii – Nicholas (22 de ani) şi Sophie (19 ani).

Cântăreţul şi-a exprimat părerea asupra căsătoriei în 2007: „Nu cred că bărbaţii sunt făcuţi pentru a se căsători. Căsătoria nu înseamnă nimic pentru mine. Fericirea înseamnă totul. Asociez căsătoria cu oamenii nefericiţi.

Problema cu căsătoria este că altcineva are dreptul de a-ţi spune cum să-ţi trăieşti viaţa. Nici măcar mama ta nu are acel drept, iar ea ţi-a dat viaţă. De ce ai vrea să-i dai acel drept cuiva?”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te