Homepage  / Știri

Gene Simmons, dependent sexual din cauza faimei

Gene Simmons, dependent sexual din cauza faimei

de Redactia Tvmania

Basistul Gene Simmons (62 de ani), care s-a căsătorit de cu iubita sa pe 1 octombrie, „făcea sex doar de două sau trei ori pe an” în perioada de început a trupei KISS, susţine fostul său coleg, chitaristul Ace Frehley, citat de celebritywonder.com.

Ace Frehley (60 de ani) – cântăreţul a renunţat la alcool în 2006 – a lansat cartea „No Regrets: A Rock ‘n’ Roll Memoir”, în care a scris următoarele:

„Cred ca Gene este dependent sexual, în aceelaşi fel în care eu sunt alcoolic. Dacă ai fost doar cu o femeie sau două (şi trebuia să te milogeşti de ele), n-ai cum să rezişti când te trezeşti dintr-o dată că fanele te urmăresc peste tot.

Ajungi de la a face sex o dată sau de două ori pe an la sute de ori cu femei diferite”.

Ace Frehley a cântat cu KISS în perioada 1973-1982 şi s-a întors în 1996 pentru alţi şase ani. El crede că promiscuitatea lui Simmons a avut un efecte negative asupra trupei, din moment ce nu era prea selectiv în privinţa femeilor cu care se culca.

„Cu toţii am avut probleme şi vicii şi am văzut cum comportamentul lui Gene l-a afectat atât pe el, cât şi trupa într-un mod negativ… Făcea sex cu aproape orice femeie. Scundă, înaltă, plinuţă, zveltă, atractivă, tolerabilă cu indulgenţă”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te