Homepage  / Vedete româneşti

Declarațiile lui George Buhnici stârnesc alte reacții din partea vedetelor. „Mă numesc Andreea Raicu și am celulită și vergeturi“

Declarațiile lui George Buhnici stârnesc alte reacții din partea vedetelor. „Mă numesc Andreea Raicu și am celulită și vergeturi“

de Cătălina Matei,

După ce și-a sărbătorit ziua de naștere alături de un grup de prietene în Italia, în Toscana mai precis, Andreea Raicu a reacționat și ea la declarațiile controversate ale fostului prezentator de la Pro TV, George Buhnici. Într-o postare pe contul său de Instagram, Andreea a postat o fotografie recentă cu ea, din vacanță, într-un costum alb, însoțită de reacția ei vizavi de comentariile lui Buhnici la adresa femeilor. De altfel, vedeta a dezbătut subiectul pe larg într-un articol postat pe blogul său.

George Buhnici, fost prezentator la Pro TV,  e criticat dur pe rețelele sociale, după ce a acordat un interviu la Antena Stars când se afla pe plajă la Neversea. În weekend-ul trecut, Buhnici și-a lăudat soția pentru faptul că „arată ca o minoră” și le-a invitat pe fete „să meargă la sală” înainte să se îmbrace în costum de baie.

Declarațiile lui au stârnit multe reacții din partea vedetelor noastre, printre ele regăsindu-se și Andreea Raicu. Fosta prezentatoare TV, care a împlinit recent 45 de ani, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea, neprelucrată, în costum de baie, cu un mesaj de impact.

„Eu ştiam că pentru a merge la plajă ai nevoie de un corp – al tău, aşa cum e el – şi de SPF. 😉 Pare-se că nu e chiar aşa. Pentru a-şi câştiga un loc pe nisipul din Mamaia, corpul unei femei are nevoie să încadreze în standardele de calitate ale domnului George Buhnici, un domn care crede că principalele semnale de alarmă ale obezităţii sunt vergeturile şi celulită. Eu am atât celulită cât şi vergeturi. Se pare care ar trebui să mă consider obeza chiar dacă merg la săliță  în mod constant şi să nu ies la plajă”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

De altfel, fosta vedetă de televiziune dezbate subiectul pe larg într-un articol pe blogul său.

„Mă numesc Andreea Raicu și am celulită și vergeturi. Vergeturile le-am căpătat pe când eram minoră și în creștere, iar celulita vine și pleacă în funcție de câte eclere am chef să mănânc într-o lună. Dau pe la săliță de aproximativ 3 ori pe săptămână, alerg în parc, nu mănânc fast food, prăjeli și mezeluri, am aproape aceeași greutate de ani de zile și rochii pe care le-am cumpărat cu primii bani obținuți din televiziune și în care încă mai intru.

„Cele două fraze de mai sus nu se contrazic una pe cealaltă. Lipsa vergeturilor și a celulitei nu e garantată de un stil de viață sănătos. Pentru că cele două nu au nicio treabă cu sănătătea. Sunt reacții normale ale pielii și în niciun caz ceva de care ar trebui să ne fie rușine sau semnale de alarmă că ceva ar fi în neregulă cu noi și cu corpul nostru“, a explicat Andreea Raicu.

„Nu înțeleg când și cine a decis că o femeie vine la plajă pentru a bucura ochiul bărbatului care se nimerește să fie în fața ei. Eu credeam că mă duc la plajă să mă odihnesc, să-mi iau vitamina D și să citesc o carte sau două, nu să-mi fie validată condiția fizică de sexul masculin“, a mai punctat Andreea Raicu în articolul său. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te