Homepage  / Știri

George Clooney: Italia mi-a schimbat viaţa

George Clooney: Italia mi-a schimbat viaţa

de Redactia Tvmania

Starul din „Americanul” (filmul se lansează în România pe 10 septembrie), care este implicat într-o relaţie cu prezentatoarea italiană Elisabetta Canalis (31 de ani) de mai bine de un an, spune că se simte mai puţin stresat de când şi-a cumpărat vila de pe malul Lacului Como, pentru că a scăpat de presiunea de la Hollywood, relatează celebritywonder.com.

„Ceea ce mi-a schimbat viaţa într-un mod foarte plăcut şi neaşteptat a fost decizia de a cumpăra vila din Laglio. A fost o investiţie – mă gândeam că o să-mi petrec câteva vacanţe pe acolo”.

„Dar apoi am realizat ce frumoasă este viaţa în Italia şi cum m-a ajutat să mă calmez şi să nu mă mai simt presat din toate părţile. Pot să fiu productiv pe platourile de filmare şi să-mi aduc prietenii acolo ca să-mi ţină companie”.

George Clooney (49 de ani) a fost implicat în mai multe relaţii după ce a divorţat de Talia Balsam, în 1993, dar acum realizează că a pus cariera înaintea vieţii personale şi se bucură că şi-a schimbat priorităţile.

„Lucram atât de greu la filme încât nu m-am gândit cum evoluează viaţa mea persoanală. Nu-mi pasă în sensul că nu aveam o familie şi copii de care să am grijă şi nu eram implicat în relaţii de lungă durată”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te