Homepage  / Televiziune

Golden Boy dispare din programul Antenei 1. Unde și când vom vedea serialul turcesc al momentului

Golden Boy dispare din programul Antenei 1. Unde și când vom vedea serialul turcesc al momentului

de Andra Stana,

Golden Boy, intrat în grila Antena 1 în urmă cu o lună, dispare în curând din programul postului. Ce intră în locul său și unde vom putea vedea serialul turcesc al momentului.

Antena 1 scoate din grilă serialul turcesc Golden Boy

Golden Boy”, în original „Yali Capkini” și tradus inițial la noi „Dragoste rebelă”, a avut premiera la Antena 1 vineri, pe 6 ianuarie 2023. După doar o lună, postul TV renunță la difuzarea noilor episoade din serialul turcesc cu Afra Saraçoğlu (“Fiicele doamnei Fazilet”) și Mert Ramazan Demir. În schimb, vinerea, de la ora 20.30, Antena 1 va difuza filme artistice.

Schimbarea intră în vigoare de vineri, 17 februarie, când în loc de un nou episod din „Golden Boy”, telespectatorii vor putea urmări filmul „Godzilla” (2014, cu Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Carston).

Așadar, ultimul episod pe care fanii „Golden Boy” îl vor mai urmări la Antena 1 va fi difuzat vinerea aceasta, 10 februarie, de la ora 20.30.

Golden Boy – noul program de difuzare

După episodul de vineri, 10 februarie, Golden Boy se mută de pe Antena 1. Mai precis, următorul episod al serialului turcesc va putea fi urmărit miercuri, 15 februarie, pe Happy Channel.

Potrivit noii grile de programe Happy Channel, drama cu Afra Saraçoğlu în rol principal va fi difuzată miercurea, de la ora 20.00.

Programul Happy Channel de miercuri, 15 februarie:

  • 19.00 Nu mă părăsi
  • 20.00 Golden Boy
  • 22.00 Furtună pe Bosfor
  • 23.00 Agenția de talente și sentimente
  • 0.00 Moștenirea

În reluare, Golden Boy va putea fi urmărit tot pe Happy Channel, joia, de la ora 9.15, dar și sâmbăta și duminica, de la ora 19.00.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton