Homepage  / Știri / Televiziune

Happy Channel va difuza un nou serial turcesc, „Jurământul”. Când are loc premiera

Happy Channel va difuza un nou serial turcesc, „Jurământul”. Când are loc premiera

de Redactia Tvmania

Happy Channel anunță deja difuzarea unui nou serial turcesc, „Jurământul”, care va avea premiera pe 6 iulie, de la ora 20.00.

 

Noul serial turcesc se numește „Jurământul”, „Yemin” în turcește, a debutat în țara de origine în 2019 și a luat pe toată lumea prin surprinde cu succesul înregistrat încă de la primele episoade, mai ales că e difuzat la un post de televiziune mic, Kanal 7. 

 

Povestea urmărește o idilă ce începe cum nu se poate mai prost, între doi oameni care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte, care, după ce rămâne orfană, ajută un vechi prieten al familiei sale, Hikmet. Acesta este un om bogat, care tocmai a primit un diagnostic teribil, de boală terminală. Hikmet e îngrijorat de ce se va alege de familia lui, de avere, dar și de Emir, băiatul său rebel, cu care se ceartă constant și care refuză să se implice în afacerile tatălui său. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare doar că să o facă pe Reyhan să sufere, să o determine să divorțeze și să strice planul pus la cale de tatăl său. Dar, ce să vezi, de-a lungul timpului, după căsătorie, Emir ajunge să fie impresionat de căldura și istețimea lui Reyhan, iar ea nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă în soțul ei. 

 

Rolurile principale, cele ale lui Reyhan și Emir, sunt interpretate de frumoasă Özge Yağiz (23 de ani) și de Gökberk Demirci (30 de ani), chimiei dintre cei doi datorându-se, în mare măsură, succesul serialului. 

 

În Turcia, „Jurământul” continuă, dar sezonul 2 – ca în cazul altor seriale – s-a terminat mai devreme decât era prevăzut, în luna mai. Oricum, producția va continua la toamnă cu un nou sezon. 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton