Homepage  / Articole

Hugh Grant: Nu-mi voi răsfăţa cu bani fiica

Hugh Grant: Nu-mi voi răsfăţa cu bani fiica

de Redactia Tvmania

Hugh Grant a devenit tată în toamna anului trecut şi spune că nu va asigura bunăstarea financiară a micuţei Tabitha, pentru că nu vrea s-o transforme într-o ratată.

Mama copilului lui Hugh Grant (51 de ani) este Tinglan Hong (32 de ani), o actriţă originară din China cu care starul englez a avut relaţie anul trecut.

La şase luni de la naşterea primului său copil, Hugh Grant spune că nu va deschide un fond de economii pe numele micuţei Tabitha.

„Sunt câteva lucruri în care cred 100% – unul dintre ele este că nu trebuie să-i dai bani copilului tău. Văd numai rataţi printre prietenii mei care au beneficiat de banii părinţilor. 99% dintre ei sunt rataţi. Aşa că nu aş vrea să-i fac asta copilului meu”, a spus Hugh Grant.

Actorul ar prefera să se asigure că Tabitha va deprinde alte calităţi pe măsură ce creşte.

„Ar fi o ipocrizie totală, desigur, dar sunt importante manierele şi lipsa egoismului. Şi disciplina – cred că disciplina este importantă. Eu am fost crescut de o mamă strictă”.

Tabitha a venit pe lume în septembrie 2011, după care Tinglan Hong s-a mutat mai aproape de casa lui Hugh Grant.

Tinglan Hong

Numele tradiţional chinezesc al fetiţei lui Hugh Grant este „Accident Fericit”.

Hugh Grant nu s-a căsătorit niciodată şi a avut o relaţie de lungă durată cu Elizabeth Hurley (46 de ani), de care s-a despărţit amiabil în 2000, după 13 ani petrecuţi împreună.

Starul s-a cuplat cu scriitoarea Jemima Khan (38 de ani) în 2004, iar relaţia lor a durat trei ani.

Deşi nu are de gând să-i lase bani Tabithei, Hugh Grant este implicat în cauze filantropice şi donează bani pentru organizaţiile care se ocupă cu ajutorarea bătrânilor, a persoanelor cu handicap şi a bolnavilor de cancer.

În vara anului trecut, actorul a facut o donaţie generoasă pentru renovarea Muzeului Highlanders din Scoţia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te