Homepage  / Ultimul număr

Iantu cel Destept

Iantu cel Destept

de Redactia Tvmania

La sapte ani de la lansarea lui pe sticla, in postura de moderator al productiei „Vrei sa fii miliardar?”, Virgil Iantu arunca din nou cu banii. In emisiunea-concurs „Te crezi mai destept?”, un format in premiera in Europa, ce debuteaza la Prima TV pe 20 mai.

Dupa aproape un an si jumatate de pauza, Virgil Iantu revine pe micile ecrane ca prezentator de emisiune. Iantu a parasit Prima TV chiar la inceputul anului 2006, motivand ca „aspiratiile mele profesionale sunt altele, iar principiile nu se negociaza. Ceea ce vreau eu sa fac nu coincide cu drumul acestui post”. Dupa un timp, el a ajuns insa la sentimente mai bune si a acceptat sa faca parte din juriul productiei „Megastar”. „Spre bucuria mea, dupa sase luni, perioada in care am pastrat o relatie civilizata cu Prima, lucrurile s-au schimbat. Au inceput sa dispara unele formate cu care nu cred ca se mandrea nici macar postul.” „Megastar” a fost un proiect pe sufletul lui Virgil si, zice el, daca va mai exista inca o editie, ar fi incantat sa repete experienta. „Megastarul” a scos la lumina si un alt Iantu, mult mai critic, dar explica el, acesta a fost un rist asumat. „Nu vroiam sa fac doar act de przenta. Puteam sa fiu undeva la mijloc, adica sa nu fiu nici ala bun, dar nici sa critic, dar nu acesta era scopul prezentei mele acolo.”
Pana una-alta, Virgil a primit o propunere de nerefuzat: de a prezenta o noua emisiune, intitulata „Te crezi mai destept?”, un concurs de cultura generala cu intrebari pe care ar trebui sa le stie oricine a terminat cinci clase. „Partea distractiva e asigurata de tipul intrebarilor. E haios sa vezi oameni in toata firea stresati sa raspunda corect la intrebari de genul „Cand a domnit Stefan cel Mare?”, „Care este suprafata Romaniei?” sau „Care e cea mai departata planeta fata de Pamant?””, spune Virgil, care recunoaste ca nici el nu le mai stie chiar pe toate. La matematica, cel putin, stie tabla inmultirii si sa socoteasca. „Nu cred ca mai stiu sa rezolv nici macar o ecuatie de gradul I”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te