Homepage  / Advertorial

Iată ce poți vizita într-un circuit în Israel și Iordania de Crăciun și Revelion

Iată ce poți vizita într-un circuit în Israel și Iordania de Crăciun și Revelion

de Redactia Tvmania

Nu te-ai gândit ce faci de Crăciun și Revelion anul acesta? În acest caz, avem o propunere de nerefuzat pentru tine: vizitează Israel și Iordania și rămâi cu cele mai frumoase amintiri. În continuare, îți prezentăm pe scurt ce poți vizita într-un circuit turistic în cele două țări. 

Circuitul include două țări cu o istorie și cultură bogată, Israel și Iordania și are loc în timpul perioadei festive a Crăciunului și a Revelionului. Această călătorie oferă o oportunitate unică de a descoperi locuri sacre și istorice, de a experimenta atmosfera magica a Crăciunului și de a sărbători trecerea în noul an în mijlocul unor peisaje spectaculoase.

Călătoria începe cu un circuit Craciun in Israel, țara cu o istorie veche de mii de ani, și un loc sfânt pentru trei mari religii: iudaism, creștinism și islamism. Vom explora Ierusalimul, orașul sfânt, vizitând locuri ca Muntele Moria, unde se află celebrul Zidul Plângerii și Biserica Sfântului Mormânt, unde se crede că a avut loc răstignirea lui Iisus. În timpul Crăciunului, orașul Ierusalim strălucește cu lumină și culoare, iar străzile se umplu de turiști și localnici care sărbătoresc nașterea lui Iisus.

Următoarea oprire este Betleem, locul nașterii lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Sfântului Mormânt, un loc de pelerinaj important pentru creștini din întreaga lume. În ajunul Crăciunului, atmosfera este plină de bucurie și spiritualitate, iar pe străzi se desfășoară procesiuni și evenimente speciale.

După sărbătorirea Crăciunului în Israel, ne îndreptăm spre Iordania, o țară cu peisaje naturale uimitoare și orașe pline de istorie. Primul nostru popas este la Petra, unul dintre cele mai faimoase situri arheologice din lume, cunoscut pentru arhitectura sa săpată în stâncă și clădirile antice. 

În continuare, explorăm capitala Iordaniei, Amman, care îmbină cu măiestrie istoria cu modernitatea. Vom vizita situri istorice precum Amfiteatrul Roman și Cetatea Ammanului, iar apoi ne vom bucura de o cină festivă de Revelion într-un restaurant tradițional.

Nu uităm și de Marea Moartă, unde avem ocazia să ne relaxăm în apele sărate și să experimentăm senzația unică de a pluti în apă. Acesta este locul perfect pentru a ne reîncărca energiile și pentru a reflecta asupra experiențelor noastre din această călătorie fascinantă. Revelionul va fi petrecut la un hotel de 5 stele în Aqaba și cu siguranța va fi o experiență cu totul deosebită pentru tine. 

Așadar, acest circuit de Crăciun în Israel și Revelion în Iordania, oferit de agentie de turism Hello Holidays este o oportunitate unică de a descoperi istoria, cultura și spiritualitatea a două țări captivante. De la orașele sfinte din Israel la peisajele uluitoare ale Iordaniei, această călătorie îți oferă ocazia de a crea amintiri de neuitat și de a sărbători într-un mod cu adevărat special. Este o călătorie care îmbină aventura cu spiritualitatea și care te va lăsa cu amintiri și experiențe care vor dura o viață întreagă.

Sursa: freepik

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te