Homepage  / Ultimul număr

In mijlocul galeriei

In mijlocul galeriei

de Redactia Tvmania

Gina Pistol s-a apucat de arbitraj. Nu ii va "fluiera" insa pe fotbalisti, ci pe fanii impatimiti ai acestora, care se vor intrece vara aceasta in "Campionatul suporterilor".

Dupa ce multa vreme numele ei a fost asociat cu o cunoscuta revista pentru barbati, pentru care a pozat de patru ori – fiind la numai o lungime de recordul Nicoletei Luciu, campioana pictorialelor -, Gina Pistol pare hotarata sa isi schimbe imaginea. De saptamana trecuta, ea prezinta, alaturi de actorul Bogdan Talasman, show-ul „Campionatul suporterilor” de la Prima, o emisiune-concurs in care se infrunta fanii celor mai importante echipe de Romania si care este menita sa suplineasca, intr-un fel, lipsa fotbalului de pe micul ecran in lunile de vacanta.
Rapid, Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova, Poli Timisoara, FC Arges, UTA si Petrolul Ploiesti au fost considerate cluburile cele mai reprezentative pentru sentimentul romanesc al fotbalului. Poate ca un nume mai indicat pentru emisiune ar fi fost „Cupa suporterilor”, de vreme ce fanii echipelor mentionate vor participa in urmatoarele saptamani la patru sferturi de finala, doua semifinale si o finala, in care va trebui sa faca dovada cunostintelor si atasamentului pentru culorile mult-iubite. Pe langa aceste teste, show-ul mai contine cateva rubrici precum „Suporter adevarat” – in care este prezentata povestea cate unui erou al peluzei – sau „Si ele ne sustin”, dedicata nevestelor de fotbalisti.

Intre Steaua si Poli
Gina nu prea vrea sa spuna cu cine tine, din motive lesne de inteles, daca ne gandim ca se va afla in mijlocul „ultrasilor” pentru cateva saptamani, dar ne povesteste ca tatal ei era un fan infocat al Stelei, iar echipa din Ghencea a fost prima pe care a sustinut-o din tribuna. In schimb, ea crede ca galeria cea mai civilizata este cea din Timisoara: „Poate ca pe viitor vom avea ocazia sa vedem mai des, pe tot mai multe stadioane, atmosfera pe care o vedem la fiecare meci al echipei alb-violete”. Oficial, Gina tine cu echipa nationala, ca orice roman impartial, si incearca sa ajunga cat mai des la meciurile din preliminariile campionatelor mondiale sau europene.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton