Homepage  / Vedete româneşti

Inna, ținuta care a scandalizat la un concert în Cairo. Internauții au reacționat imediat

Inna, ținuta care a scandalizat la un concert în Cairo. Internauții au reacționat imediat
7

de Roxana Mirea,

Inna a făcut show la un concert susținut în Cairo, capitala Egiptului. Pe de altă parte, artista a atras atenția și prin ținuta sa specială, însă nu toți internauții au apreciat modul în care a ales să se îmbrace. Cum s-a îmbrăcat Inna la concertul pe care l-a susținut în Cairo.

Inna, ținuta care a scandalizat la un concert în Cairo

Inna are un succes răsunător, fiind de ani de zile un artist internațional. Melodiile ei nu sunt difuzate doar la posturile de radio din România, ci și din străinătate. Chiar și în Mexic, piesele sale sunt celebre. Având în vedere gradul de notorietate, cântăreața susține concerte în diferite țări.

În seara de sâmbătă, 11 decembrie, Inna a susținut un concert de senzație în Cairo, capitala Egiptului. Împreună cu o echipă de profesioniști, artista a făcut un adevărat spectacol pe meleaguri străine, interpretând mai multe melodii din repertoriul propriu. Pe lângă talentul ei incontestabil, Inna i-a impresionat pe egipeteni și cu ținuta ei specială.

Inna a purtat o salopetă foarte transparentă, s-a văzut că nici nu purta lenjerie intimă. O seară întreagă a dansat, a cântat, s-a simțit bine că este din nou pe scenă, potrivit libertatea.ro.

inna-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Reacția internauților după ce au văzut imaginile publicate de Inna

Inna s-a fotografiat în timpul concertului și a publicat imaginile pe rețelele sociale. Drep urmare, fanii ei care o urmăresc pe Instagram și Facebook au putut să vadă ce ținută inedită a îmbrăcat artista pe scenă. Totuși, extravaganța ei nu a fost apreciată chiar de către toată lumea.

„E frumoasă, tânără, vedetă, dar eu aș fi prudentă în țările astea musulmane”, „Ce te-ai mai obosit să te îmbraci?”, „Cred că egiptenii au fost cu ochii holbați cât ceapa la o asemenea costumație. Prea sexy pentru Egipt, dar ea e INNA” sau „Te pregătești pt filmări la Familia Adams ? Hot & cruel… niște șuvițe albe în păr și o întreci pe Cruela. Hit IT hard Queen!”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe contul personal de Facebook al artistei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton