Homepage  / Ştiri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL | Mihaela Rădulescu (Pro TV) este mare fan „Las Fierbinți”

INTERVIUL ALTFEL | Mihaela Rădulescu (Pro TV) este mare fan „Las Fierbinți”
5

de Redactia Tvmania

Între „Românii au talent”, „Uite cine dansează”, familie, fundație, Monaco și București, Mihaela Rădulescu (47 de ani) mai are timp doar pentru serialul „Scorpion” și cartea lui Bucurenci.

Săptămâna asta te-a uimit la tv… „«Românii au talent» – nu numai cifrele record de audiență, ci mai ales emoția cu care ne-a învăluit pe toți Lorelai Moșneguțu, fetița pentru care am apăsat Golden Buzz-ul”.

Ultima emisiune tv la care ai nimerit zapând și te-a prins imediat a fost… „Nu mi s-a întâmplat, pentru că nu am avut deloc timp de tv săptămâna asta – am fost doar pe drumuri și la repetiții, iar la Monaco nu am canale românești…”.

Cel mai trăsnit personaj tv al momentului ţi se pare… „doar să înlocuim cuvântul «trăsnit» cu «aparte» – aici l-aș pomeni pe Gigi Căciuleanu”, pentru că… „mă topește cu felul în care-și coregrafiază cuvintele și mesajele, îl ador pentru cum și-a conturat personajul de la «Uite cine dansează!», ridicându-se în picioare la fiecare concurent… Minunată și proaspătă apariție pe ecranele românești”.

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „proteze bionice. Căutam răspunsuri pentru Lorelai, fetița de la «Românii au talent»”.

Mihaela Rădulescu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „«La La Land». Nu dramatic, dar m-a dezamăgit puțin, în comparație cu puzderia de premii”.

Plăcerea ta vinovată la tv este… „«Las Fierbinți» – cel mai bun serial românesc de comedie, care mă binedispune grozav. Ador distribuția, scenariul, actorii, realismul…”.

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „păstrarea calmului și a lucidității pe momente emoționale extreme. Se întâmplă de toate la «Românii au talent» – trecem de la nod în gât la lacrimi șiroaie și la râs în hohote cu o viteză uluitoare”.

Cel mai mult îl/o respecţi în tv pe… Florin Călinescu”, pentru că… „e Regele divertismentului. E adorabil, are un umor imposibil de egalat, o inteligență și-o cultură ce sunt reperate și înțelese de la Academie la cârciumă”.

Personajul tău preferat din seriale este… „Walter o’Brien și toată gașca din «Scorpion». Un casting senzațional”, pentru că… „e serialul meu preferat, sunt fan ca la carte, n-am ratat niciun episod din trei sezoane”.

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „telefonul. Sunt mereu pe drumuri, deci el e legătura mea cu toți cei dragi, cu munca mea, cu prietenii mei din atâtea țări”.

Mihaela Rădulescu

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „nimic. Mi-am plătit datoriile, ca tot omul. Dar, din primul onorariu mare pe un contract de publicitate, le-am cumpărat casă părinților mei”.

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „orice mi-ar aduce un venit decent pentru copilul meu și pentru mine – aș scrie cărți într-un ritm mai alert, de exemplu”.

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Multor actori români senzaționali care strălucesc în spectacole de teatru. Și tineri și vârstnici”.

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „niște sute, în pauzele de filmare de la «Românii au talent» via Florin Călinescu. De nereprodus :)”.

Mihaela nu a chiulit niciodată de la școală

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea în… „n-am chiulit niciodată. Iubeam școala și după școală aveam antrenamente zilnice la gimnastică artistică – am făcut sport de performanță, deci am crescut în respect pentru disciplină și în spirit competitiv”.

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „am fost la olimpiada de limba română și de limba franceză. N-am ajuns la etapa națională, dar era cât pe-aci :)”.

Profesorul tău preferat a fost… „dl. Avădanei – profesorul de matematică și dirigentele nostru”, pentru că… „ne ducea duminica pe munte, în vârful Ceahlăului, și știa să ne facă să iubim matematica într-un fel foarte special”.

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… „n-am avut mistere. Le cam spuneam tot sau aflau tot – amândoi au fost profesori”.

Porecla ta în adolescenţă era… „nu erau vremuri așa de cool ca astăzi, mai ales într-o școală de provincie, la Piatra Neamț. Copiii aveau bun simț și erau crescuți frumos, nu se chinuiau reciproc. Deci, nu știu de nicio poreclă”.

Locul tău preferat din Bucureşti este… „grădina Vilei Minovici – când încă nu era renovată”, pentru că… „săream gardul primăvara și mă încărcam cu rozul și parfumul magnoliilor înflorite, zeci de magnolii. Era locul meu secret. Printre magnolii erau resturi sau începuturi de sculpturi – fusese cândva acolo o tabără de sculptură și cineva o fi întrerupt frumusețea cu forța, căci arăta de parcă artiștii au fugit exact când erau gata să-și termine lucrările. Un paradis pentru simțuri…”.

Mihaela Rădulescu

Când ai râs ultima oară și la ce? „La repetițiile pentru «Uite cine dansează!» – avem destule motive care ne animă”.

Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins… „la mine acasă, unde-mi răsare soarele din mare. Fabulos spectacol, încărcătorul ideal de baterii”.

Ce te ţine trează noaptea? „Mai nimic, căci am o viață atât de activă încât noaptea dorm calificat :)”.

„Viaţa e prea scurtă ca să nu trăiești clipa”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „dacă ar fi niște milioane bune, mi-aș face un plan serios, care să combine ceva plăceri personale cu două proiecte umanitare la care lucrez de ani de zile, prin programul fundației mele «I do My Part». La plăceri personale n-ar fi nici obiecte, nici haine sau bijuterii, la capitolele astea stau bine. Aș umbla prin lume mai puțin grăbită ca acum, aș vrea să am timp să descopăr, să savurez… Bine, mi-ar plăcea să am și un elicopter, dacă tot am muncit atâta pentru licența de pilot privat. Ce, nu avem voie să visăm? :)”.

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „meseria mea e… televiziune în direct. Deci, spontaneitatea e motivul pentru care sunt angajată de vreo 25 de ani în televiziune. Că fete mult mai frumoase și mai tinere sunt peste tot, dar directul ăsta e al naibii de pretențios”.

Eşti cel mai mândră de… „fiul meu. Și de mine, ca mamă”.

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „trăiești clipa. Ador prezentul sau viitorul foarte, dar foarte apropiat. Nu trăiesc visând sau proiectându-mă în vreun viitor care m-ar putea dezamăgi, trăiesc ce simt, ce mă bucură, ce mă definește”.

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „«50 shades of Grey» – nu pentru calitatea operei, ci pentru încasările care m-ar fi făcut să evit ghișeul Loto pe viață :). Glumesc, am cărți pe care le ador cu adevărat și autori care m-au cucerit. De la Maryan Keyes până la Garcia Marquez, de la Jane Green la autori români provocatori. Acum, îl citesc pe Dragoș Bucurenci („Despre curajul de a ne lăsa văzuți”, n.r.). Și știam că o să-mi placă mult”.

 

CV altfel

# A debutat în televiziune în 1994, la Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o a fost „Nocturna pe 16 mm”.

# A mai lucrat cu Florin Călinescu, ca redactor-reporter, pe vremea când Călinescu făcea matinalul „Ora șapte, bună dimineața”, de la Pro TV.

# Născută ca Mihaela Țiganu, a fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu, Ștefan Bănică și Elan Schwartzenberg.

# Din toamna anului 2014, e împreună cu sportivul austriac Felix Baumgartner (47 de ani).

# Are un fiu, Ayan, în vârstă de 12 ani.

 

Citește și:

Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka vor fi gazdele unui nou show de dans, la ProTV

Sursa foto: https://www.facebook.com/pg/MihaelaRadulescuSchwartzenberg

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Masked Singer România
  PRO TV a achiziţionat licenţa de producţie a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: "The Masked Singer". Formatul, care a devenit viral şi a creat o...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Binecrescute 15
 • 02:00 Imperiul Leilor
  "Imperiul leilor" este o emisiune adresată celor ce vor să se lanseze în lumea afacerilor. Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde...
 • 04:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Adela AP
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 21:45 Adela AP
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 23:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 23:30 Asia Express AP
 • 03:00 X-Men de la Origini: Wolverine 12
  Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV